Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Stimati Utilizatori!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de mai jos!

Conditii si informatii juridice generale

Prin utilizarea paginii de internet www.molromania.ro, acceptati conditiile enumerate aici. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile urmatoare, va rugam nu utilizati pagina noastra web!

Informatii

Membrii companiei MOL Romania si ai Grupului MOL (in continuare impreuna: Grupul MOL) au depus toate eforturile in momentul implementarii pentru a se asigura ca informatiile comunicate pe paginile web ale Grupului MOL sa fie exacte. Cu toate acestea, Grupul MOL nu isi asuma garantia, in mod formal sau indirect, pentru informatiile oferite prin aceasta pagina web si isi rezerva dreptul ca, fara a anunta in prealabil, sa efectueze oricand modificari si corecturi, sa stearga partial sau total informatiile de pe pagina web. Grupul MOL nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un fel de inexactitati de pe pagina web.

Termenii si conditiile specifice concursurilor sau anunturilor se gasesc pe pagina dedicata acestora .

Orice fel de decizie luata pe baza informatiilor culese de pe pagina web www.molromania.ro, constituie raspunderea proprie a utilizatorului.
Grupul MOL nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un fel de pierderi sau prejudicii provenite din accesarea, sau imposibilitatea de a accesa pagina web sau informatiile de pe aceasta pagina, sau din utilizarea acestor informatii.

Grupul MOL nu se face raspunzator pentru eventualele prejudicii, pierderi si cheltuieli care apar prin utilizarea paginilor web, din cauza imposibilitatii de a utiliza paginile, din cauza functionarii necorespunzatoare, a avariilor , sau a modificarii datelor de catre persoane neautorizate. Grupul MOL nu se face raspunzator nici pentru prejudiciile ce provin din transmiterea cu intarziere a informatiilor, din virusarea calculatorului, din proasta functionare a liniei sau sistemului, sau din alte cauze similare.

Nici un fel de informatie aflata pe pagina web a Grupului MOL nu constituie invitatie pentru investitii in actiunile MOL sau ADR (Certificatele Americane de Depozit a Actiunilor) sau alte operatiuni legate de acestea, si nici nu pot fi interpretate sau considerate ca atare.

Orice utilizator al paginii web a Grupului MOL, care prin utilizarea paginii web ofera informatii Grupului MOL, isi da consimtamantul in mod expres si neechivoc la prelucrarea datelor cu caracter personal si accepta faptul ca Grupul MOL are drept nelimitat asupra informatiilor de acest tip, precum si dreptul de a le utiliza in orice mod , dupa optiunea proprie. Informatia oferita in acest fel de catre utilizator trebuie sa fie considerata drept informatie publica.

Dreptul de autor

Paginile web ale Grupului MOL si tot continutul iconografic, sonor si textual aflat pe acestea, precum si aranjamentul acestora, sunt protejate de reglementarile in vigoare privind drepturile de autor si sunt supuse protectiei marcii inregistrate. Utilizarea acestora altfel decat in scop personal este posibila numai cu aprobarea scrisa a Grupului MOL si in scopul declarat.

Va atragem atentia ca utilizarea informatiilor in afara conditiilor impuse de Grupul MOL si detaliate mai sus, sau incalcarea acestora poate implica consecinte ce decurg din dreptul de autor, din dreptul civil si din dreptul penal. Grupul MOL va actiona impotriva oricaror incalcari ale drepturilor sale, despre care va lua cunostinta.

×