Carburantul MOL Racing fuel 102+ a fost dezvoltat în 2014 și este, în acest moment, cea mai performantă benzină din România

pentru a întâmpina nevoile clienților care utilizează carburant pentru mașini de curse, in circuite profesionale sau de amatori.

Acest carburant este recomandat pentru vehiculele de înaltă performanță cu turbocompresoare și pentru cele atmosferice (cu aspirație). Carburant accesibil, care oferă performanță mai mare în comparație cu benzinele cu cifră octanică de 100 și care este potrivit pentru vehiculele de curse și pentru mașinile sport de serie, de înaltă performanță. Excedentul de putere MOL Racing Fuel 102+ poate fi utilizat de mașinile de sport de stradă valoroase și de înaltă calitate cu un sistem integrat de control al aprinderii și amestecului. Este recomandată utilizarea pentru curse în cazurile în care nu este obligatorie conformitatea cu reglementările FIA ​​privind carburanții.

Staţiile MOL în care este comercializat MOL Racing Fuel 102+: MOL Braşov Calea Bucureşti, MOL Bucureşti Muncii, MOL Bucureşti Timpuri Noi, MOL Bucureşti Caramfil, MOL Cluj-Napoca Observatorului, MOL Târgu Mureș Strada Pandurilor.

Solicită informatii despre MOL Racing Fuel 102+

racingfuel

Specificații tehnice

Cifra octanică 102.7-103.1  
Densitate 0,750 g/cm3 la 15 grade Celsius
Conținut de oxigen 3.50%  
MOL RACING FUEL 102+ FIŞĂ CU DATE DE SECURITATE
Descarca

DE CE ESTE O ALEGERE BUNĂ MOL RACING FUEL 102+?

1. Performanță ridicată și calitate constantă, garantate de dezvoltarea, producția și asigurarea calității de nivel mondial. Cifra octanică mare și nivelul înalt de oxigen asigură calitatea superioară.
2. Carburant de curse de stradă, de primă generație, pentru utilizare generală, care oferă performanță excelentă și în condiții extreme. Este potrivit atât pentru mașinile de sport, cât și pentru mașinile de raliu.
3. Datorită faptului ca nu conține etanol și metanol, acest carburant nu dăunează părților din plastic și garniturilor motorului.

Solicită informații despre MOL Racing Fuel 102+

Citește aici Politica de Confidențialitate MOL România

TRIMITE