Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

O întreagă echipă de profesioniști în vânzări, logistică și administrare, vine în întâmpinarea dumneavoastră cu propuneri și soluții adaptate pentru nevoile dumneavoastră pentru a reduce costurile cu carburantul.

Dețineți capacități de depozitare pentru carburanți auto în incintă sediului dumneavoastră sau doriți să intrați în posesia unui rezervor pentru stocarea acestora?

  • MOL România va pune la dispoziție carburanți auto în conformitate cu cele mai înalte standardele de calitate, din gama Euro 5 în sistem de livrare en gros.
  • În funcție de necesități putem să livrăm carburanții în depozitele dumneavoastră sau să vă facilităm posibilitatea de a le încărca din depozitele noastre în autocisternele proprii.
  • Pentru a putea consulta lista de produse comercializate, precum și prețurile aferente vă rugăm să descărcați fișierul.
×