Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

În 2011 MOL România a lansat serviciul de asistență profesională pentru flotele comerciale prin intermediul partenerului nostru "Service 24".

Serviciul internațional Asistența tehnică pentru Autocamioane vă poate oferi:

  • depanare la fața locului pentru orice tip de autovehicul;
  • servicii de vulcanizare, tractare, recuperare și servicii axa-remorcă;
  • plata amenzilor cu posibilitatea de recuperare a banilor, ajutor la controalele poliției;
  • asigurarea unui vehicul de schimb în caz de necesitate;
  • alte servicii (traducere, reîncărcare, conducători auto, refrigerare, management accidente, etc.)

Procedura este extrem de simplă: apelarea numărului de urgență, preluarea informațiilor exacte de către operatori, intervenția echipei Service 24 la locul evenimentului.

Tot procesul durează aproximativ o oră. În majoritatea ţărilor Europene se aplică preţuri fixe pentru acest tip de servicii (intervenţie directă, remorcare şi recuperare). În cazul serviciului nostru, dumneavoastră veţi fi informat despre preţuri înainte să emiteţi comanda. Eventualele costuri de deplasare, autostradă, tuneluri sau taxe de drumuri se vor calcula separat şi vă vor fi comunicate. Serviciul va fi disponibil 24 de ore din 24, apelând numărul de telefon: +40 (0) 264 207927

×