Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Avantaje GOLD pentru maşină!

Cardurile MOL GOLD Europe, MOL GOLD România sau MOL GOLD Prepaid vă aduc 10% reducere la serviciile de spălătorie auto MOL România, în perioada 1 martie – 31 mai 2020.<6

Verificaţi acum dacă opţiunea de achitare a spălărilor este activată pe cardul dumneavoastră MOL GOLD şi bucuraţi-vă de avantajele GOLD pentru maşinile din companie.

Promoţia se desfăşoară în staţiile MOL România (cu excepţia staţiilor partenere), acolo unde serviciul de spălătorie este disponibil.

Reducerea de 10% se va aplica din preţul afişat la staţie, în momentul emiterii facturii.

Pentru orice informaţii suplimentare şi comenzi, colegii noştri vă stau la dispoziţie prin e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0264 407 684.

×