Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Conduceți un club, o asociație sau o întreprindere cu un număr mare de angajați? Doriți să oferiți beneficii dedicate membrilor sau angajaților dumneavoastră? Cardul de MOL GROUP PARTNER este instrumentul ideal pentru a le oferi posibilitatea de a alimenta cu carburanți de calitate, la un preț accesibil.

Descoperiți simplitatea și confortul oferit de Cardul MOL GROUP PARTNER!

CUI ÎI ESTE RECOMANDAT?

Cardul MOL GROUP PARTNER este conceput pentru asociațiile de afaceri, întreprinderi, antreprenori privați, agenți și rețele comerciale care operează flote de vehicule și doresc:

 1. Să recompenseze loialitatea unui număr mare de clienți printr-un cadou util

 2. Să recompenseze angajații cu un card extrem de versatil

 3. Sa ofere cu ușurință partenerilor, clienților și angajaților beneficii la alimentările cu carburanții MOL EVO, în rețeaua MOL România.

BENEFICIILE CARDULUI

 1. Prețuri reduse la carburant: Reducere din prețul afișat la pompă, aplicată în momentul plății alimentărilor cu carburant. Pentru a beneficia de reducere, alimentarea trebuie achitată cu numerar sau card bancar.

 2. Colectarea și utilizarea punctelor de loialitate:

Cardul MOL GROUP PARTNER poate fi utilizat în paralel cu un card de loialitate MultiBonus, fizic sau din aplicația MOL GO. Punctele acumulate pot fi apoi preschimbate în reduceri pentru produsele comercializate în stațiile MOL România.

Pentru mai multe informații despre avantajele programului MultiBonus, consultați www.multibonus.ro.

CUM FUNCȚIONEAZĂ CARDUL MOL GROUP PARTNER?

 1. Utilizatorul alimentează în stațiile MOL cu tipul de carburant dorit – MOL EVO 95, MOL EVO Diesel, MOL EVO 100 Plus, MOL EVO Diesel Plus sau GPL.

 2. Clientul prezintă la casa cardul MOL GROUP PARTNER și cardul MultiBonus (fizic sau din aplicația MOL Go).

 3. Clientul plătește cu numerar sau card bancar valoarea alimentării după aplicarea reducerii.

 4. Pe bonul fiscal se va afișa reducerea acordata, în câmpul Reducere Valoare, iar numărul de puncte de loialitate acumulate va fi, de asemenea, reflectat pe bon.

 5. La realimentare se poate solicita o factură simplificată pentru deținătorul cardului, în condițiile prevăzute de lege.

 6. Cardul MOL GROUP PARTNER este adresat persoanelor fizice care alimentează în scop personal. Fiecare utilizator poate beneficia de reducere la maximum 2 tranzacții/zi.

CUM POT ÎNCHEIA UN CONTRACT PENTRU MOL GROUP PARTNER?

Pentru a încheia un contract pentru cardul MOL GROUP PARTNER, te rugăm să ne contactezi la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..Un reprezentant de vânzări de va contacta pentru a îți prezenta oferta noastră.

×