Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Doriți să vă calificați la discount-urile suplimentare de volum? Aveti parteneri de afaceri tradiționali? MOL România oferă posibilitatea de asociere a mai multor societăți comerciale independente cu scopul a beneficia de un discount suplimentar aplicat la achizițiile de produse realizate cumulat.

MOL România vă oferă posibilitatea de a beneficia de discount-urile suplimentare de volum, deși dimensiunile achizițiilor dumneavoastră nu vă permit accesul individual la acestea. Dacă mai multe societăți comerciale grupate împreună se angajează să achiziționeze un anumit volum pe o anumită perioadă de timp, atunci acele societăți comerciale grupate împreună vor beneficia de același discount de volum, atât timp cât volumul de produse angajat este achiziționat integral. Fiecare din societățile comerciale grupate împreuna va pierde însă dreptul la discountul de volum în cazul în care volumul garantat împreună către MOL România nu este îndeplinit, chiar și în condițiile în care volumul nu este atins din cauza achizițiilor insuficiente ale unei singure societăți comerciale.

×