Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Centrul de Carduri este o platformă optimizată de gestionare online a cardurilor de carburant Gold Card Europe, Gold Card România şi Gold Card Prepaid.

Centrul de Carduri oferă o soluție la îndemână, completă, de gestionare a informaţiilor, setărilor şi acţiunilor referitoare la carduri şi este un instrument ideal pentru un partener aflat mereu în mişcare.


Introducere

Dacă aţi ales cardurile de carburant Gold Card Europe, Gold Card România sau Gold Card Prepaid, Centrul de Carduri vă oferă o serie de facilităţi în ceea ce priveşte monitorizarea şi gestionarea online a cheltuielilor cu carburantul.
Mai multe detalii

Inregistrare

Centrul de Carduri este accesibil exclusiv partenerilor noştri contractuali, posesori de carduri de carburant Gold Card Europe, Gold Card România sau Gold Card Prepaid.
Mai multe detalii

Conectare

Daca sunteti deja un utilizator inregistrat, va puteti conecta la Centrul de Carduri de la orice computer cu acces la internet, in orice moment doriti!
Mai multe detalii

×