Facebook Linkedin Instagram

În 2002, atunci când deținea doar 39 de benzinării, MOL România a început dezvoltarea sistemului de carduri pentru carburanţi, similar cardurilor de credit, cu acceptare la nivel naţional şi internaţional. Denumite în prezent Gold Card Europe, Gold Card România şi Gold Card Prepaid, aceste instrumente de plată sunt dedicate companiilor cu un consum lunar de minimum 500 de litri de carburant. Serviciile care susțin funcționarea sistemului de carduri de carburant au fost lansate pe măsura dezvoltării economiei românești și a clienților noștri.

Cardul MOL nu este doar o cartelă de plastic, ci un întreg sistem informatic care facilitează controlul asupra flotei şi cheltuielilor. Siguranţa tranzacţiei este un element esenţial atât pentru MOL, cât şi pentru partenerii noştri.

Avantaje:

 • Prețul de listă și prețul optim
 • Facturare şi plată la termen
 • Acceptare MOL Gold în peste 3.300 stații ale Grupului MOL și partenere
 • Control şi monitorizare online prin Centrul de Carduri
 • Monitorizarea flotelor auto prin GPS/GPRS
 • Rambursare T.V.A. şi achiziţionare viniete
 • Asistență rutieră internaţională Service 24

Creditare cu MOL Group Gold Card Europe şi MOL Group Gold Card România

Rețea de acceptare extinsă la nivel regional, eficiență a costurilor, siguranță și servicii cu valoare adăugată pentru companii. Acesta este felul în care MOL Group Gold Card Europe poate sprijini companiile care au deplasări internaționale și care au nevoie de servicii integrate pentru a gestiona eficient costurile de transport.

Cui se adresează?

Gold Card Europe este creat pentru companiile care doresc să:

 • utilizeze o soluție convenabilă, simplă și sigură pentru achiziţiile de combustibil şi serviciile legate de transport.
 • se bucure de utilizarea în siguranţă a cardului și să deţină controlul achiziţiilor.
 • utilizeze una dintre cele mai mari rețele de staţii de alimentare din regiune.
 • alimenteze vehiculele cu combustibil de înaltă calitate.

Gold Card Europe vă oferă avantajul plății la termen chiar și în afara României. Cu Gold Card Europe aveţi acces la preţuri avantajoase atât în România, cât şi în reţelele partenere. Explorați avantajele cardului MOL Group Gold Europe!

Pe lângă confortul plăţii la termen, cu Gold Card Europe, beneficiaţi de un flux de numerar sănătos pentru compania dumneavoastră. Perioada de facturare și termenul de plată vor fi definite în contract și vă vor asigura predictibilitatea cheltuielilor. Puteți urmări în permanenţă soldul disponibil prin Centrul de Carduri. Pentru a afla mai multe despre Centrul de Carduri, contactați-ne!

În reţeaua de acceptare a cardurilor Grupului MOL, Gold Card Europe poate fi folosit în aproximativ 3000 de benzinării. Gold Card Europe este acceptat la plată în România, Ungaria, Serbia şi Slovenia în cadrul benzinăriilor MOL; în Austria, în cadrul reţelei Diesel 24 (staţii selectate), Inntaler în Kufstein şi masterDiesel în St. Valentin; în Slovacia, în locaţiile Slovnaft; în Cehia în benzinăriile MOL, PapOil şi Slovnaft; în Croaţia, în benzinăriile INA şi Tifon; în Bosnia-Herţegovina, în cadrul tuturor staţiilor Energopetrol şi a anumitor staţii HoldINA, iar în Italia în cadrul reţelei de staţii de alimentare API/IP. Puteţi găsi o listă completă şi actualizată a locaţiilor în care se acceptă Gold Card Europe aici.

Pentru mai multe detalii despre MOL Group Gold Card Europe, accesați www.molgroupcards.com.

MOL Group Gold România: Acoperire națională

Siguranță, eficiență a costurilor, calitate pentru companii. Acesta este modul în care MOL Group Gold Card România poate sprijini companiile care au deplasări interne, care doresc să controleze ușor și eficient costurile legate de deplasări, utilizând combustibili de înaltă calitate. Caracteristicile de bază ale Gold Card România sunt aceleași ca la Gold Card Europe. Puteți personaliza portofoliul de carduri de combustibil al companiei dumneavoastră și alege cardurile acceptate pe plan internațional și intern pentru diferite vehicule sau utilizatori.

Explorați avantajele MOL Group Gold Card România!

Pe lângă confortul plăţii la termen, cu Gold Card România, beneficiaţi de un flux de numerar sănătos pentru compania dumneavoastră. Perioada de facturare și termenul de plată vor fi definite în contract și vă vor asigura predictibilitatea cheltuielilor. Puteți urmări în permanenţă soldul disponibil prin Centrul de Carduri. Pentru a afla mai multe despre Centrul de Carduri, contactați-ne!

În reţeaua de acceptare a cardurilor Grupului MOL, Gold Card România poate fi folosit în peste 200 de benzinării din România. Puteţi găsi o listă completă şi actualizată a locaţiilor în care se acceptă Gold Card Europe aici.

Pentru mai multe detalii despre MOL Group Gold România, accesați www.molgroupcards.com.

Link-uri

MOL Group Gold Card Prepaid România

Siguranță, eficiență a costurilor, calitate pentru companii. Acesta este modul în care MOL Group Gold Card Prepaid România poate sprijini companiile care au deplasări interne, care doresc să controleze ușor și eficient costurile legate de deplasări, utilizând combustibili de înaltă calitate. Vă oferim posibilitatea de plată în avans, pentru a asigura un control strict și achiziții de combustibil programate.

Plata în avans

Modalitatea de plată în avans a Gold Card Prepaid vă permite să vă alimentați contul de card cu o sumă de bani definită, înainte de alimentare. În plus, clienții care folosesc Gold Card Prepaid beneficiază și de o reducere față de prețul de la pompă.

Alimentați mai ieftin, fără taxe inutile de tranzacție, fără să plătiţi în numerar.

Sunt disponibile atât transferul bancar, cât și reîncărcarea la stațiile de alimentare. În timp ce timpul total pentru transferul bancar este de 2 zile lucrătoare, reîncărcarea la stație este online, deci banii apar pe loc în contul dumneavoastră de card. De asemenea, nu există nicio limită a numărului de reîncărcări pe lună, puteți alimenta bani în contul dumneavoastră de card ori de câte ori doriți.

În plus, prin intermediul Centrului de Carduri, se poate face monitorizarea on-line, non-stop, a tranzacţiilor efectuate.

Gold Card Prepaid poate fi utilizat la orice stație de alimentare din România. Atât reîncărcarea, cât și plata sunt disponibile în rețeaua internă a reţelei de benzinării MOL. Dacă doriți să utilizați cardurile MOL Group pe plan internațional, accesaţi acest link.

Pentru mai multe detalii despre MOL Group Gold Card Prepaid, accesați www.molgroupcards.com.

Vreau să semnez contractul pentru MOL Group Gold Card Prepaid

MOL Group Gift Card

Preferaţi să oferiţi un cadou elegant şi deosebit? Doriți să recompensaţi partenerii de afaceri, clienţii, angajații sau pe cei dragi? MOL Group Gift Card este potrivit pentru dumneavoastră!

MOL Group Gift Card este creat pentru acele companii care:

 • doresc să-și recompenseze partenerii de afaceri, clienții sau angajații cu un cadou modern care oferă oportunități cuprinzătoare de utilizare
 • doresc să ofere recompense personalizate cu valori pre-definite (minimum 50 de lei)
 • intenționează să-și impulsioneze activitatea de marketing prin cadouri elegante, cu un design special.

De asemenea, vă puteți bucura de avantajele unui Gift Card dacă:

 • aveți nevoie de o idee bună pentru un cadou pentru cei dragi, pe care ei îl pot folosi oricând doresc
 • doriți să susțineți mobilitatea familiei și a prietenilor dumneavoastră, oferindu-le o alternativă mai elegantă şi mai eficientă la bonurile de carburant.

Gift Card este gratuit şi nu are taxe sau comisioane, de aceea veți achita numai suma cu care alimentați cardul. Soldul poate fi folosit pentru orice produs sau serviciu disponibil pe card şi oferit la stații. Achiziționarea cu Gift Card vă oferă aceeaşi libertate de alegere și aveţi acces la aceleași prețuri ca pentru plata cu numerar sau cu card bancar. Deținătorii de carduri MOL Gift pot solicita, de asemenea, factura fiscală după achiziţie şi este posibilă și plata mixtă (cu cardul Gift, plus card bancar sau numerar). Cardul poate fi folosit ori de câte ori dorește deținătorul cardului, atât timp cât soldul disponibil acoperă suma achizițiilor, iar cardul este activ.

Cardurile MOL Group Gift pot fi achiziţionate şi încărcate din oricare benzinărie MOL sau pot fi comandate de la sediul MOL România prin semnarea unui contract. În acest caz alimentarea cardului se face prin transfer bancar. În cazul comenzilor mari (peste 1500 carduri), cardurile pot fi comandate cu un design personalizat.

MOL Group Partner Card

Administraţi o asociaţie profesională sau un sindicat, un portofoliu de clienți sau o companie cu numeroși angajați? Doriţi să oferiţi membrilor acestor comunităţi beneficii speciale atunci când alimentează cu combustibil? Aveţi nevoie de un instrument eficient şi elegant pentru campaniile de marketing? Descoperiţi cât de simplu şi avantajos este cardul MOL Group Partner!

MOL Group Partner Card este creat cei care care doresc să:

 • beneficieze de avantaje la alimentare, într-un mod ușor și convenabil
 • alimenteze cu combustibilul de cea mai bună calitate, bucurându-se de reduceri
 • utilizeze rețeaua extinsă de stații de alimentare, dotate cu o gamă largă de servicii, la un preţ redus.

Puteţi folosi cardul MOL Group Partner în România, în întreaga rețea de acceptare a cardurile MOL Group. Partner Card oferă preţuri avantajoase la orice tip de carburant (inclusiv GPL) disponibil în stațiile de alimentare din România. Reducerile vor fi deduse din prețurile practicate de respectivele stații, atunci când beneficiarii își folosesc cardurile. În timpul tranzacţiei de cumpărare, după folosirea Partner Card, prețul total al achiziției va fi redus imediat. Partner Card este ușor de utilizat, indiferent că plătiți în numerar sau cu card de credit. El poate fi utilizat concomitent cu cardul MultiBonus, oferind în același timp un discount instant pentru carburant, precum și posibilitatea colectării de puncte de loialitate.

Pentru mai multe detalii despre MOL Group Partner Card, accesați www.molgroupcards.com.

Cardul international MOL - DKV

Cardul international MOL - DKV poate fi utilizat in Europa in peste 22.000 de statii de alimentare, la peste 10.000 de ateliere de reparatii si pentru sute de tuneluri, bacuri si autostrazi. Acest card poate fi solicitat de catre clientii nostri contractuali, care dispun de cardurile GOLD si Silver.

Carduri valabile pentru toata Europa

Firma MOL Romania considera ca este de o importanta vitala deservirea cat mai completa a clientilor sai care au afaceri si circula si in strainatate. O parte din gama cardurilor pentru combustibili MOL care au devenit lideri pe piata de la emiterea lor, o constituie Cardul international MOL - DKV care se poate utiliza si in tari europene din afara grupului MOL.

DKV Europa este unul dintre cei mai mari furnizori de carduri pentru combustibili. Este un partener strategic pentru MOL, caci in urma colaborarii lor s-a creat pentru clienti o retea internationala de acceptare a cardurilor aproape unica din punct de vedere al dimensiunii. In retea sunt cuprinse peste 22.000 de statii de alimentare, peste 10.000 ateliere de reparatii si sute de autostrazi, tuneluri si bacuri, cardurile utilizandu-se ca mijloace de plata. Intr-un cuvant Cardul international MOL - DKV face inutila folosirea suplimentara a altor carduri internationale pentru combustibili!

Cele mai importante avantaje oferite de Cardul International MOL - DKV

 • Poate fi utilizat si in afara tarilor din grupul MOL (Croatia, Ungaria, Romania, Slovacia, Slovenia). Astfel recomandam cardul in primul rand acelor parteneri intreprinzatori, care dispun deja de Cardul Gold si Silver si ar dori sa beneficieze de serviciile noastre si in afara regiunii MOL.
 • Pe langa combustibili cardul poate fi utilizat si pentru achitarea lubrifiantilor, a pieselor de schimb pentru autovehicule, taxe de autostrada si de bac, precum si pentru plata serviciilor de service si asistenta.
 • Recuperarea TVA: cardul MOL-DKV asigura firmelor cu domeniu de activitate principal transport rutier de marfuri serviciul de recuperare TVA pentru alimentarile din strainatate iar in 12 state membre UE este disponibila Facturarea Neta.
 • Alte avantaje se ascund in facturare, care se efectueaza ulterior pe numele titularului de cont. MOL elibereaza facturile la doua saptamani, in Euro, indiferent de locul utilizarii cardului.
 • Cardul ofera toate serviciile de confort si siguranta obisnuite in cazul mijloacelor moderne de plata a combustibilului, fara numerar:
 • Cardul are o banda magnetica si totodata este imprimat in relief. Acest lucru inseamna ca acest card se accepta si in caz de defectiune la terminal sau probleme de retea
 • Un card International MOL – DKV furat poate fi supus interdictiei oricand la Serviciul de Relatii cu Clientii MOL.

Cui îi recomandăm Cardul International MOL – DKV?

Recomandam Cardul International MOL - DKV tuturor acelor clienti care poseda Carduri GOLD si SILVER si care au afaceri importante, desfasoara transport international si in afara tarilor grupului MOL.

In cazul in care sunteti interesati de Cardul International MOL - DKV, va rugam sa va adresati cu solicitarea Dv. agentului de carduri MOL, sau solicitati informatii detaliate de la Serviciul de Relatii cu Clientii MOL.

Link-uri

Descarca Documente

REACH este un regulament al Uniunii Europene, valabil în toate statele membre ale Uniunii Europene, care a intrat în vigoare la 1 iunie 2007 pentru a îmbunătăți şi a moderniza cadrul juridic existent al Uniunii Europene referitor la substanţe chimice. Regulamentul se referă la înregistrarea, evaluarea, autorizarea şi restricţionarea substanţelor chimice. Regulamentul REACH impune mai multă responsabilitate producătorilor faţă de reglementările anterioare, prin urmare obiectul principal al regulamentului sunt societăţile care produc substanţe chimice în țările Uniunii Europene sau le importă din afara acesteia.

Principalele obiective ale REACH:

 • sănătatea umană și protejarea mediului înconjurător,
 • creșterea competitivităţii industriei chimice în Uniunea Europeană,
 • evaluarea pericolelor legate de substanţe şi gestionarea eficientă a riscurilor.

Ca membru al Grupului MOL compania MOL România Petroleum Products asigură produselor realizate în cadrul Grupului o atenţie deosebită pe tot parcursul ciclului de viață faţă de protecţia sănătăţii, utilizarea în siguranţă a produselor şi protecţia mediului înconjurător.

Încă din 2006 companiile producătoare din cadrul Grupului MOL au început pregătirile pentru regulamentul REACH sub coordonarea diviziei HSE (Sănătate, Siguranța și Protecția Mediului). Toate produsele, care intră în sfera de aplicare a regulamentului REACH, au fost identificate, clasificate şi preînregistrate, astfel asigurând producţia neîntreruptă a produselor, utilizarea şi vânzarea după termenul limită de preînregistrare (1 decembrie 2008).

Ca parte a procesului de înregistrare în continuare dorim să continuăm dialogul deschis cu partenerii noştri, privind manipularea şi utilizarea produselor noastre în condiții de siguranță.

Puteţi să consultaţi datele de înregistrare REACH pentru produsele Grupului MOL din categoriile carburanți auto, GPL si bitumuri descărcând fişierul de mai jos.

Dacă aveţi întrebări referitoare la respectarea de către produsele Grupului MOL a regulamentului REACH, vă rugăm să ne contactați cu încredere și să ne scrieți la adresa E-mail:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Descărcare

Promoţii B2B

Lista câştigătorilor extragerii din cadrul campaniei
"Chestionar de evaluarea a parteneriatului cu MOL România"

 

Premiu Nume Companie
Card MOL Gift 100 lei Ionel Medeleanu MEDELEANU TRANS S.R.L.
Card MOL Gift 100 lei Vasile Cosma UNION TRADE SRL
Card MOL Gift 100 lei Alexandrina Borcea CASSOL RO SRL
Card MOL Gift 100 lei Florin Calotescu ANDBI DEO-TRANS SRL
Card MOL Gift 100 lei Emil Vişinoiu TRANSVIS SRL
Descărcare
×