Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

În 2002, atunci când deținea doar 39 de benzinării, MOL România a început dezvoltarea sistemului de carduri pentru carburanţi, similar cardurilor de credit, cu acceptare la nivel naţional şi internaţional. Denumite în prezent MOL Gold Europe, MOL Gold România şi MOL Gold Prepaid, aceste instrumente de plată sunt dedicate companiilor cu un consum lunar de minimum 500 de litri de carburant. Serviciile care susțin funcționarea sistemului de carduri de carburant au fost lansate pe măsura dezvoltării pieţei și a clienților noștri.

Cardul MOL nu este doar o cartelă de plastic, ci un întreg sistem informatic care facilitează controlul asupra flotei şi cheltuielilor. Siguranţa tranzacţiei este un element esenţial atât pentru MOL, cât şi pentru partenerii noştri.

Avantaje:

 • Prețul de listă și prețul optim
 • Facturare şi plată la termen
 • Acceptare MOL Gold Europe şi România în aproape 7000 de stații ale Grupului MOL și partenere
 • Control şi monitorizare online prin Centrul de Carduri
 • Monitorizarea flotelor auto prin GPS/GPRS
 • Rambursare T.V.A. şi achiziţionare viniete
 • Asistență rutieră internaţională Service 24

Nu sunteți client MOL? Obțineți o ofertă personalizată sau mai multe informații de la un reprezentant de vânzări MOL.
Telefon: 0264 407 684
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Creditare cu cardurile MOL Gold Europe şi MOL Gold România

Rețea de acceptare extinsă la nivel european, eficiență a costurilor, siguranță și servicii cu valoare adăugată pentru companii. Acesta este felul în care cardul MOL Gold Europe poate sprijini companiile care au deplasări internaționale și care au nevoie de servicii integrate pentru a gestiona eficient costurile de transport.

Cui se adresează?

Cardurile MOL Gold Europe sunt create pentru companiile care doresc să:

 • utilizeze o soluție convenabilă, simplă și sigură pentru achizițiile de combustibil și serviciile legate de transport.
 • beneficieze de un flux de numerar sănătos prin avantajul plății la termen chiar și în afara României.
 • se bucure de utilizarea sigură a cardului și de controlul achizițiilor.
 • utilizeze una dintre cele mai mari rețele de stații de alimentare din regiune, ce include peste 2800 de staţii MOL Group, şi începand din 2019, încă 4000 de staţii suplimentare în reţeaua TOTAL.
 • alimenteze vehiculele cu combustibil de înaltă calitate.
 • aibă siguranţa asistenţei 24/7 în toată Europa.

Cardul MOL Gold Europe vă oferă avantajul plății la termen chiar și în afara României. Cu MOL Gold Europe aveţi acces la preţuri avantajoase în România, şi în reţelele partenere. Pentru a afla mai multe contactați-ne la telefon: 0264 407 684 sau prin email la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Explorați avantajele cardului MOL Gold Europe!

Pe lângă confortul plăţii la termen, cu MOL Gold Europe, beneficiaţi de un flux de numerar sănătos pentru compania dumneavoastră. Perioada de facturare și termenul de plată vor fi definite în contract și vă vor asigura predictibilitatea cheltuielilor. Puteți urmări în permanenţă soldul disponibil, precum și alte informații utile, prin Centrul de Carduri, o platformă de gestionare online a cardurilor de carburant.

Cardul MOL Gold Europe poate fi folosit în aproape 7000 de stații de alimentare, fiind acceptat la plată:

 • în România, Ungaria, Serbia şi Slovenia în cadrul benzinăriilor MOL;
 • în Austria, în cadrul reţelei Diesel 24 (staţii selectate), Inntaler în Kufstein şi masterDiesel în St. Valentin;
 • în Slovacia, în locaţiile Slovnaft;
 • în Cehia, în benzinăriile MOL, PapOil şi Slovnaft;
 • în Croaţia, în benzinăriile INA şi Tifon;
 • în Bosnia-Herţegovina, în cadrul tuturor staţiilor Energopetrol şi a anumitor staţii HoldINA,
 • în Germania, Belgia, Franța, Luxemburg și Olanda prin rețeaua TOTAL.

Puteţi găsi o listă completă şi actualizată a locaţiilor în care se acceptă cardul Gold Europe aici.

Pentru mai multe detalii despre MOL Gold Europe, accesați www.molgroupcards.com sau contactați-ne la telefon: 0264 407 684 sau prin email la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

MOL Gold România: Acoperire națională

Siguranță, eficiență a costurilor, calitate pentru companii. Acesta este modul în care cardul MOL Gold România poate sprijini companiile care au deplasări interne, care doresc să controleze ușor și eficient costurile legate de deplasări, utilizând combustibili de înaltă calitate.

Cardurile MOL Gold România sunt create pentru companiile care doresc să:

 • utilizeze o soluție convenabilă, simplă și sigură pentru achizițiile de combustibil și serviciile legate de transport.
 • beneficieze de un flux de numerar sănătos prin avantajul plății la termen.
 • se bucure de utilizarea sigură a cardului și de controlul achizițiilor.
 • utilizeze una dintre cele mai mari rețele de stații de alimentare din România.
 • alimenteze vehiculele cu combustibil de înaltă calitate.

Explorați avantajele cardului MOL Gold România!

Pe lângă confortul plăţii la termen, cu cardul MOL Gold România, beneficiaţi de un flux de numerar sănătos pentru compania dumneavoastră. Perioada de facturare și termenul de plată vor fi definite în contract și vă vor asigura predictibilitatea cheltuielilor. Puteți urmări în permanenţă soldul disponibil, precum și alte informații utile, prin Centrul de Carduri, o platformă de gestionare online a cardurilor de carburant.

În reţeaua de acceptare a cardurilor MOL, Gold România poate fi folosit în peste 200 de benzinării din România. Puteţi găsi o listă completă şi actualizată a locaţiilor în care se acceptă cardul aici.

Pentru mai multe detalii despre MOL Gold România, accesați www.molgroupcards.com sau contactați-ne la telefon: 0264 407 684 sau prin email la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Link-uri

Alimentare fără griji în Europa

Alimentare fără griji în Europa

Prin parteneriatul cu TOTAL, MOL Group își extinde rețeaua de acceptanță a cardurilor MOL Gold Europe în Europa de Vest. Acum, rețeaua însumează aproape 7000 de staţii de alimentare: 2800 de staţii MOL Group și 4000 de staţii TOTAL.
Creditare cu cardul MOL Gold Europe
În rețeaua extinsă, prin cardul MOL Gold Europe, aveţi libertatea de a conduce în 15 țări, având la dispoziție aproape 7000 de benzinării pe tot cuprinsul Europei.
Cardurile MOL Gold Europe au puncte de acceptanță în Austria, Bosnia și Herțegovina, Croația, Cehia, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, dar și Belgia, Franța, Germania, Luxemburg și Olanda. Pentru lista completă de stații, vă rugăm să accesaţi această pagină.

Nu sunteți client MOL? Obțineți o ofertă personalizată la telefon: 0264 407 684 sau prin email la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Rețeaua de acceptanță extinsă reprezintă o oportunitate perfectă pentru a vă putea deplasa în Europa utilizând doar un card de alimentare, reducând astfel eforturile de administrare pentru compania dumneavoastră. Noile stații de alimentare oferă diferite tipuri de combustibili de cea mai înaltă calitate - diesel și benzină – lubrifianți și AdBlue®, iar la anumite stații puteți găsi metode de alimentare alternativă, cum ar fi GPL și GNC.
În plus, clienții care dețin carduri MOL Gold Europe se pot bucura de stații de alimentare ce oferă sandvișuri proaspete și cafea de calitate, Wi-Fi și alte servicii ce pot face pauzele mai plăcute.
Libertate la drum pentru afacerea dumneavoastră
Nu trebuie să vă faceți griji pentru administrare: toate tranzacțiile efectuate prin cardurile MOL Gold Europe în rețeaua TOTAL vor fi incluse în factura obișnuită emisă pentru cardurile MOL*.
Nu trebuie să vă îngrijorați nici pentru plata taxelor sau pentru restituirea TVA, avem o soluție simplă pentru ambele. Pentru mai multe detalii, accesaţi această pagină.
Pentru a afla toate beneficiile MOL Gold Europe, accesați http://www.molgroupcards.com sau contactați-ne. 
Obțineți o ofertă personalizată la telefon: 0264 407 684 sau prin email la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

* Cardul de carburant MOL Gold Europe poate fi folosit pentru a cumpăra carburanți de cea mai înaltă calitate, AdBlue®, lubrifianți, produse de ingrijire auto sau oricare din produsele existente în toate stațiile MOL. În cadrul stațiilor de alimentare TOTAL, cardurile MOL Gold Europe pot fi folosite pentru plata carburanților, AdBlue® și a lubrifianților.

MOL Gold Prepaid

Siguranță, eficiență a costurilor, calitate pentru companii. Acesta este modul în care MOL Gold Prepaid poate sprijini companiile care au deplasări interne, care doresc să controleze ușor și eficient costurile legate de deplasări, utilizând combustibili de înaltă calitate. Vă oferim posibilitatea de plată în avans, pentru a asigura un control strict și achiziții de combustibil programate.

Plata în avans

Modalitatea de plată în avans a cardului MOL Gold Prepaid vă permite să vă alimentați contul de card cu o sumă de bani definită, înainte de alimentare. În plus, clienții care folosesc Gold Prepaid beneficiază și de o reducere față de prețul de la pompă.

Alimentați mai ieftin, fără taxe inutile de tranzacție, fără să plătiţi în numerar.

Sunt disponibile atât transferul bancar, cât și reîncărcarea la stațiile de alimentare. În timp ce timpul total pentru transferul bancar este de 2 zile lucrătoare, reîncărcarea la stație este online, deci banii apar pe loc în contul dumneavoastră de card. De asemenea, nu există nicio limită a numărului de reîncărcări pe lună, puteți alimenta bani în contul dumneavoastră de card ori de câte ori doriți.

În plus, prin intermediul Centrului de Carduri, se poate face monitorizarea on-line, non-stop, a tranzacţiilor efectuate.

Cardul Gold Card Prepaid poate fi utilizat la orice stație de alimentare din România. Atât reîncărcarea, cât și plata sunt disponibile în rețeaua internă a reţelei de benzinării MOL. Dacă doriți să utilizați cardurile MOL Group pe plan internațional, accesaţi acest link.

Pentru mai multe detalii despre MOL Group Gold Card Prepaid, accesați www.molgroupcards.com.

Vreau să semnez contractul pentru MOL Group Gold Card Prepaid

MOL Group Gift Card

Preferaţi să oferiţi un cadou elegant şi deosebit? Doriți să recompensaţi partenerii de afaceri, clienţii, angajații sau pe cei dragi? Cardul MOL Gift este potrivit pentru dumneavoastră!

Cardul MOL Gift este creat pentru acele companii care:

 • doresc să-și recompenseze partenerii de afaceri, clienții sau angajații cu un cadou modern care oferă oportunități cuprinzătoare de utilizare.
 • doresc să ofere recompense personalizate cu valori pre-definite (minimum 50 de lei).
 • intenționează să-și impulsioneze activitatea de marketing prin cadouri elegante, cu un design special.

De asemenea, vă puteți bucura de avantajele unui MOL Gift dacă:

 • aveți nevoie de o idee bună pentru un cadou pentru cei dragi, pe care ei îl pot folosi oricând doresc.
 • doriți să susțineți mobilitatea familiei și a prietenilor dumneavoastră, oferindu-le o alternativă mai elegantă şi mai eficientă la bonurile de carburant.

Cardul MOL Gift este gratuit şi nu are taxe sau comisioane, de aceea veți achita numai suma cu care alimentați cardul. Soldul poate fi folosit pentru orice produs sau serviciu disponibil pe card şi oferit la stații. Achiziționarea cu MOL Gift vă oferă aceeaşi libertate de alegere și aveţi acces la aceleași prețuri ca pentru plata cu numerar sau cu card bancar. Deținătorii de carduri MOL Gift pot solicita, de asemenea, factura fiscală după achiziţie şi este posibilă și plata mixtă (cu cardul MOL Gift, plus card bancar sau numerar). Cardul poate fi folosit ori de câte ori dorește deținătorul cardului, atât timp cât soldul disponibil acoperă suma achizițiilor, iar cardul este activ.

Cardurile MOL Gift pot fi achiziţionate şi încărcate din oricare benzinărie MOL sau pot fi comandate de la sediul MOL România prin semnarea unui contract. În acest caz, alimentarea cardului se face prin transfer bancar. În cazul comenzilor de peste 1500 carduri, cardurile pot fi comandate cu un design personalizat.

 

Cardul international MOL - DKV

Cardul international MOL - DKV poate fi utilizat in Europa in peste 22.000 de statii de alimentare, la peste 10.000 de ateliere de reparatii si pentru sute de tuneluri, bacuri si autostrazi. Acest card poate fi solicitat de catre clientii nostri contractuali, care dispun de cardurile GOLD si Silver.

Carduri valabile pentru toata Europa

Firma MOL Romania considera ca este de o importanta vitala deservirea cat mai completa a clientilor sai care au afaceri si circula si in strainatate. O parte din gama cardurilor pentru combustibili MOL care au devenit lideri pe piata de la emiterea lor, o constituie Cardul international MOL - DKV care se poate utiliza si in tari europene din afara grupului MOL.

DKV Europa este unul dintre cei mai mari furnizori de carduri pentru combustibili. Este un partener strategic pentru MOL, caci in urma colaborarii lor s-a creat pentru clienti o retea internationala de acceptare a cardurilor aproape unica din punct de vedere al dimensiunii. In retea sunt cuprinse peste 22.000 de statii de alimentare, peste 10.000 ateliere de reparatii si sute de autostrazi, tuneluri si bacuri, cardurile utilizandu-se ca mijloace de plata. Intr-un cuvant Cardul international MOL - DKV face inutila folosirea suplimentara a altor carduri internationale pentru combustibili!

Cele mai importante avantaje oferite de Cardul International MOL - DKV

 • Poate fi utilizat si in afara tarilor din grupul MOL (Croatia, Ungaria, Romania, Slovacia, Slovenia). Astfel recomandam cardul in primul rand acelor parteneri intreprinzatori, care dispun deja de Cardul Gold si Silver si ar dori sa beneficieze de serviciile noastre si in afara regiunii MOL.
 • Pe langa combustibili cardul poate fi utilizat si pentru achitarea lubrifiantilor, a pieselor de schimb pentru autovehicule, taxe de autostrada si de bac, precum si pentru plata serviciilor de service si asistenta.
 • Recuperarea TVA: cardul MOL-DKV asigura firmelor cu domeniu de activitate principal transport rutier de marfuri serviciul de recuperare TVA pentru alimentarile din strainatate iar in 12 state membre UE este disponibila Facturarea Neta.
 • Alte avantaje se ascund in facturare, care se efectueaza ulterior pe numele titularului de cont. MOL elibereaza facturile la doua saptamani, in Euro, indiferent de locul utilizarii cardului.
 • Cardul ofera toate serviciile de confort si siguranta obisnuite in cazul mijloacelor moderne de plata a combustibilului, fara numerar:
 • Cardul are o banda magnetica si totodata este imprimat in relief. Acest lucru inseamna ca acest card se accepta si in caz de defectiune la terminal sau probleme de retea
 • Un card International MOL – DKV furat poate fi supus interdictiei oricand la Serviciul de Relatii cu Clientii MOL.

Cui îi recomandăm Cardul International MOL – DKV?

Recomandam Cardul International MOL - DKV tuturor acelor clienti care poseda Carduri GOLD si SILVER si care au afaceri importante, desfasoara transport international si in afara tarilor grupului MOL.

In cazul in care sunteti interesati de Cardul International MOL - DKV, va rugam sa va adresati cu solicitarea Dv. agentului de carduri MOL, sau solicitati informatii detaliate de la Serviciul de Relatii cu Clientii MOL.

Link-uri

Descarca Documente

REACH este un regulament al Uniunii Europene, valabil în toate statele membre ale Uniunii Europene, care a intrat în vigoare la 1 iunie 2007 pentru a îmbunătăți şi a moderniza cadrul juridic existent al Uniunii Europene referitor la substanţe chimice. Regulamentul se referă la înregistrarea, evaluarea, autorizarea şi restricţionarea substanţelor chimice. Regulamentul REACH impune mai multă responsabilitate producătorilor faţă de reglementările anterioare, prin urmare obiectul principal al regulamentului sunt societăţile care produc substanţe chimice în țările Uniunii Europene sau le importă din afara acesteia.

Principalele obiective ale REACH:

 • sănătatea umană și protejarea mediului înconjurător,
 • creșterea competitivităţii industriei chimice în Uniunea Europeană,
 • evaluarea pericolelor legate de substanţe şi gestionarea eficientă a riscurilor.

Ca membru al Grupului MOL compania MOL România Petroleum Products asigură produselor realizate în cadrul Grupului o atenţie deosebită pe tot parcursul ciclului de viață faţă de protecţia sănătăţii, utilizarea în siguranţă a produselor şi protecţia mediului înconjurător.

Încă din 2006 companiile producătoare din cadrul Grupului MOL au început pregătirile pentru regulamentul REACH sub coordonarea diviziei HSE (Sănătate, Siguranța și Protecția Mediului). Toate produsele, care intră în sfera de aplicare a regulamentului REACH, au fost identificate, clasificate şi preînregistrate, astfel asigurând producţia neîntreruptă a produselor, utilizarea şi vânzarea după termenul limită de preînregistrare (1 decembrie 2008).

Ca parte a procesului de înregistrare în continuare dorim să continuăm dialogul deschis cu partenerii noştri, privind manipularea şi utilizarea produselor noastre în condiții de siguranță.

Puteţi să consultaţi datele de înregistrare REACH pentru produsele Grupului MOL din categoriile carburanți auto, GPL si bitumuri descărcând fişierul de mai jos.

Dacă aveţi întrebări referitoare la respectarea de către produsele Grupului MOL a regulamentului REACH, vă rugăm să ne contactați cu încredere și să ne scrieți la adresa E-mail:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Descărcare
{{-- content goes here from dom --}}
Preferințele tale privind stocarea cookie-urilor
MOL Romania utilizează cookies pentru a imbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de Internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cât mai relevante. Prin click pe "Da, accept" ești de acord cu utilizarea modulelor de cookies esențiale funcționării site-ului, cookies de publicitate și analitice. Poți oricând modifica preferințele tale dând click pe butonul "Modific setările". Pentru mai multe detalii despre cookie-uri, te rugăm să dai click aici.


Preferințele tale privind stocarea cookie-urilor

MOL Romania utilizează cookies pentru a imbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de Internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cât mai relevante. Modifică preferințele tale alegând unul din nivelurile de cookies de mai jos. Pentru mai multe detalii despre cookie-uri, te rugăm să dai click aici.

Aceste cookies sunt esențiale și necesare pentru funcționarea corectă a website-ului. Modulele de cookie cuprinse sunt:

 • Cookies de sesiune, temporare
 • Cookies esențiale pentru funcționare a website-ului

Nu se vor stoca:

 • Cookies de publicitate de tip remarketing, în baza intereselor și preferințelor tale în afara website-ului (de ex. în Social Media) sau în baza interacțiunilor tale cu paginile website-ului nostru
 • Cookies analitice ce permit citirea interacțiunilor tale cu paginile website-ului nostru, în baza cărora îți putem oferi oferte personalizate (în cazul în care ți-ai exprimat acordul într-un proces de înregistrare, de exemplu)

Prin această opțiune, vei permite:

 • Cookies de sesiune, temporare
 • Cookies esențiale pentru funcționare a website-ului
 • Cookies analitice pentru analize statistice anonimizate
 • Cookies de publicitate de tip remarketing, în baza intereselor și preferințelor tale în afara website-ului (de ex. în Social Media)

Prin această opțiune, nu vei permite:

 • Cookies analitice ce permit citirea interacțiunilor tale cu paginile website-ului nostru, în baza cărora îți putem oferi oferte personalizate (în cazul în care ți-ai exprimat acordul într-un proces de înregistrare, de exemplu)

Prin această opțiune, vei permite:

 • Cookies de sesiune, temporare
 • Cookies esențiale pentru funcționare a website-ului
 • Cookies analitice pentru analize statistice anonimizate
 • Cookies de publicitate de tip remarketing, în baza intereselor și preferințelor tale în afara website-ului (de ex. în Social Media)
 • Cookies analitice ce permit citirea interacțiunilor tale cu paginile website-ului nostru, în baza cărora îți putem oferi oferte personalizate (în cazul în care ți-ai exprimat acordul într-un proces de înregistrare, de exemplu)

Politica de cookies

×