Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Strategia de dezvoltare a Grupului MOL se concentrează pe identificarea nevoilor consumatorilor și pregătirea de soluții care să vină în întâmpinarea acestora prin diversificarea ofertei și transformarea rețelei de stații MOL într-un furnizor de mobilitate și servicii adiționale. În acest sens, rețeaua de stații MOL a adăugat 3 noi facilități pentru clienții care vizitează centrele comerciale din Brăila (MALL Brăila), Alba Iulia (Dedeman Alba Iulia) și Roman (Kaufland).

Clienții pot beneficia și în aceste 3 stații de avantajele carburanților MOL EVO cu pachetul de aditivi Formula MOL EVOTECH.  Acesta reprezintă factorul diferențiator în rețeta carburanților MOL EVO, asigurând curățarea eficientă și îndelungată a motorului, cu beneficii pe termen lung: consum optim de carburant, durată de viață prelungită a motorului, performanță îmbunătățită.

Mai mult, clienții loiali MOL România sunt răsplătiți la fiecare vizită în aceste noi locații, având acces la avantaje dedicate. Aceștia primesc înapoi o parte din valoarea achizițiilor sub formă de puncte de loialitate acumulate pe cardurile lor MultiBonus. Înscrierea în programul nostru de loialitate se face rapid, pe loc, prin completarea unui scurt formular de înregistrare.

Stație Adresă Localitate Județ
MOL Brăila Sat Vărsătura, Str. Principală nr. 4B Vărsătura Brăila
MOL Roman Str. Artera Vest nr. 2BIS Roman Neamț
MOL Alba Iulia Str. Gheorghe Șincai nr. 4 Alba Iulia Alba
×