Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Carburant

ALIMENTEZI CU GPL ȘI CÂȘTIGI!

ALIMENTEZI CU GPL ȘI CÂȘTIGI!

Alimentează cu minimum 20 de litri de GPL în perioada 11.03-05.05.2019 și poți câștiga pe loc unul dintre cele 500 de carduri GPL, fiecare în valoare de 50 de lei! În plus, dacă folosești cardul MultiBonus, intri automat în tragerea la sorți de la finalul campaniei pentru 5 carduri GPL a câte 1000 lei!

Regulamentul Campaniei AICI!

Shop

La fiecare 5 cafele achiziționate primești una din partea casei!

Cu o cafea bună ești mereu câștigător

Ai aflat, nu-i așa? Cu o cafea bună ești mereu câștigător! Te așteptăm să savurezi cafeaua ta preferată Fresh Corner în statiile MOL și primești de fiecare data o etichetă promoțională. Adună 5 etichete, lipește-le pe talonul disponibil în statii și a șasea cafea e din partea casei! Bucură-te de timpul petrecut la Fresh Corner!

Campania este valabilă până la 31 mai 2019, în aproape 200 de stații MOL România. Poți consulta lista aici.
Află mai multe detalii despre ofertă sau despre sortimentele de cafea în stații sau pe freshcorner.ro.
A șasea cafea, gratuită, se acordă doar de la aparatul de cafea Fresh Corner cu autoservire.

Energie și vitalitate în luna sărbătorilor de Paște

Oferte speciale

Ai nevoie de o pauză revigorantă, vrei să oferi un cadou de Paște sau ți-e poftă de un desert? Vino în oricare din benzinăriile MOL, căci iepurașul ți-a pregătit o gamă variată de praline, ciocolată și trufe, toate la prețuri speciale. Peste 20 de sortimente pentru tine sau cei apropiați tie sunt disponibile toată luna Aprilie.

Te așteptăm în stațiile noastre să îți iei porția de dulce!

Cumperi mai mult, plăteşti mai puţin!

Cumperi mai mult, plăteşti mai puţin! Caută eticheta verde și ai prețuri speciale!

Pe rafturile magazinelor din benzinăriile MOL găsești o gamă variată de produse, care te pot scuti de o vizită la supermarket. În plus, pentru produsele marcate cu eticheta verde, ai prețuri speciale dacă achiziționezi minimum 4 produse identice!

Folosește cardul MultiBonus și acumulează puncte! Poți cumpăra produsele marcate cu eticheta verde cu reduceri de până la 25% față de prețurile recomandate de benzinăriile MOL. Detalii în benzinăriile MOL.

Oferta este valabilă in benzinăriile MOL selectate, în limita stocului disponibil.

Regulamentul promoției și lista benzinăriilor participante pot fi descărcate de aici

Ceasuri LEGO Pentru copii

Lego Banner

Lego CEAS CU ALARMĂ LEGO® MINIFIGURINĂ STAR WARS™ DARTH VADER
Preț special*: 116.90 LEI
sau 7794 puncte MB**

PREŢ RECOMANDAT: 166.50 LEI
Lego Vader

Forța întunecată din Star Wars poate fi de partea ta cu ceasul cu alarmă LEGO® Star Wars™ Darth Vader. Ceasul include un ecran digital luminat și are și funcția de alarmă. Puterea este în mâinile tale, așa că dacă apeși capul figurinei, ecranul se va lumina, iar alarma va fi amânată ca prin magie neagră. 

 

Lego CEAS CU ALARMĂ LEGO® STAR WARS™ STORMTROOPER™ MINIFIGURINĂ
Preț special*: 116.90 LEI
sau 7794 puncte MB**

PREŢ RECOMANDAT: 166.50 LEI
Lego Trooper

Forța întunecată din Star Wars poate fi de partea ta cu ceasul cu alarmă LEGO® Star Wars™ Stormtrooper. Ceasul include un ecran digital luminat și are și funcția de alarmă. Puterea este în mâinile tale așa că dacă apeși în jos capul figurinei, ecranul se va lumina iar alarma va fi amânată ca prin magie neagră. 

 

Lego CEAS CU ALARMĂ LEGO® BATMAN
Preț special*: 116.90 LEI
sau 7794 puncte MB**

PREŢ RECOMANDAT: 166.50 LEI
Lego Batman

Trezește-te la timp pentru a salva orașul Gotham alături de ceasul cu alarmă LEGO® BATMAN MOVIE BATMAN™!

Acest ceas este distractiv și funcţional, având un ecran LCD digital. Ecranul se aprinde, iar alarma poate fi amânată doar prin apăsarea capului figurinei.

 

Lego CEAS DE MÂNĂ ȘI CEAS CONSTRUCTIBIL LEGO® MINIFIGURINĂ TIME TEACHER PINK KIDS’
Preț special*: 99.90 LEI
sau 6660 puncte MB**

PREŢ RECOMANDAT: 159.30 LEI
Lego Friends olivia Watch

Învață să citești ceasul cu LEGO®! Ceasul Lego Time Teacher Pink are toate atributele necesare pentru a face învățarea timpului distractivă și ușoară.

 

Lego CEAS DE MÂNĂ LEGO® STAR WARS™ CU MINIFIGURINĂ DARTH VADER™
Preț special*: 83.90 LEI
sau 5594 puncte MB**

PREŢ RECOMANDAT: 130.30 LEI
Lego Vader watch

Poartă ceasul și asigură victoria Imperiului asupra cavalerilor Jedi, avându-l la încheietura mâinii chiar pe Darth Vader. 

Datorită curelelor interschimbabile de mai multe culori, acest ceas analogic oferă multiple oportunități de personalizare. Mai mult, este un ceas potrivit pentru orice încheietură, indiferent de dimensiune.

 

Lego CEAS DE MÂNĂ LEGO® MINIFIGURINĂ STAR WARS™ STORMTROOPER™
Preț special*: 83.90 LEI
sau 5594 puncte MB**

PREŢ RECOMANDAT: 130.30 LEI
Lego Trooper Watch

Fii loial Imperiului cu ceasul de mână LEGO® Star Wars™ Stormtrooper™. Ca un adevărat Stormtrooper, tu ești cel care va asigura victoria Imperiului în Galaxie. Datorită curelelor interschimbabile colorate, acest ceas analogic oferă multiple oportunități de personalizare.

Mai mult, un ceas potrivit pentru orice încheietură, indiferent de dimensiune. Poartă ceasul și arată-ți loialitatea față de Imperiu și Darth Vader.

 

Lego CEAS LEGO® FRIENDS OLIVIA CU MINIFIGURINĂ
Preț special*: 83.90 LEI
sau 5594 puncte MB**

PREŢ RECOMANDAT: 130.30 LEI
Lego Friend Olivia Watch

Trăiește experiența Heartlake City, cel mai nou tărâm LEGO, cu ceasul LEGO® Friends Olivia Kids. Ceasul, care include și o păpușă de mici dimensiuni, completează de minune orice colecție LEGO Friends.

 

Lego Watches & Clocks
LEGO Watches & Clocks

LEGO, the LEGO logo, the Brick and Knob configurations and the Minifigure are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group. All Rights Reserved. Produced by ClicTime Holdings under license from the LEGO Group.

 


*La utilizarea cardului MultiBonus.
**puncte MB=puncte MultiBonus
Toate preţurile conţin TVA şi taxa verde.

Promoțiile lunii

Pe rafturile magazinelor din benzinăriile MOL găsești o gamă variată de produse, care te pot scuti de o vizită la supermarket. De la băuturi răcoritoare la seturi de chei și jucării, produsele recomandate ale lunii îți pot aduce până la 50 puncte fiecare, folosind cardul MultiBonus. Cu cât achiziționezi mai multe, cu atât mai multe puncte. Descoperă oferta în benzinăriile MOL.
Promoțiile lunii aprilie sunt disponibile în limita stocului disponibil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Servicii

Alege formula 5 spălări auto + 1 CADOU

Alege formula 5+1 CADOU

În perioada 1 martie – 31 mai 2019, te așteptăm cu o promoție de primăvară în stațiile MOL cu spălătorie automată (rollover)!

Pentru fiecare program de spălare Premium sau Super Premium achiziționat, vei primi o Etichetă Promoțională pe care o vei lipi pe Cuponul Promoțional.

La 5 programe cumpărate, vei primi cadou 1 program de spălare Premium*, predând personalului din stație Cuponul Promoțional completat cu cele 5 Etichete Promoționale.

Echipamentul de nouă generație din spălătoriile automate are perii special concepute pentru a conferi o protecție specială autoturismului. Alături de substanțele de curățare de cea mai bună calitate, acesta contribuie la obținerea unui rezultat de excepție în ce privește calitatea spălării.

Programele de spălare sunt adaptate diferitelor nevoi: pornind de la programul Basic cu un număr de 7 operațiuni, până la programul Super Premium, un pachet complet de îngrijire pentru autoturism cu 16 operațiuni, printre care și “masajul” cu polish. Masajul cu polish reprezintă o secvență tehnică specială de mișcare a periilor asupra autoturismului, oferindu-i acestuia un luciu și o protecție suplimentară.

*În limita programelor de spălare Premium disponibile

×