Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Carburant

Tu alimentezi, MOL te premiaza!

Alimentează cu minimum 25 de litri de carburant EVO în staţiile MOL și ai șansa să câștigi, prin tragere la sorti, super premii: 1 000 carduri de carburant în valoare de 250 lei fiecare si 3 masini Honda Civic.

Cele 1000 carduri de carburant se acorda instant, prin tragere la sorți în sistem informatic; verifica bonul fiscal si daca este tiparit urmatorul mesaj „Felicitari! Ai câștigat un card MOL Gift de 250 RON!” inseamna ca ai castigat 1 card premiu.

Premiile mari, cele 3 Honda Civic, se acorda prin tragere la sorti la finalul campaniei. Tragerea la sorti va avea loc in data de 3 septembrie 2019.

Campania se desfășoară în staţiile MOL din România, în perioada 17 iunie - 18 august 2019.

Pentru a te înscrie în tragerea la sorți pentru cele 3 Honda Civic, te rog să introduci datele tale mai jos.

Dacă ești client loial și ai folosit cardul MultiBonus, te bucuri de extra avantaje:

  • ești automat înscris în tragerea la sorți de la finalul campaniei pentru unul dintre cele 3 autoturisme Honda Civic, nu trebuie să mai completezi formularul de mai jos;
  • ai de 2 ori mai multe șanse de câștig deoarece îți dublăm numărul de tranzacții participante la extragere.

Campania s-a încheiat! Click aici pentru a vizualiza lista celor 3 câștigători extrași în cadrul tragerii la sorți de la finalul campaniei. Felicitări!

Shop

Calitate pentru pasiunile tale!

Calitate pentru pasiunile tale!

Fiskars GerberFiskars - Cuțit pentru legume Sensei
191.90 Lei SAU:
91.90 Lei +
10 etichete
sau
6127 puncte MB*
+ 10 etichete
Fiskars - Cuțit pentru legume Sensei

Funcționalitatea și ingeniozitatea nordică combinate cu precizia japoneză. Oțel inoxidabil de calitate superioară pentru durabilitate și performanță deosebite. Cuțit ideal pentru felierea legumelor mici și a plantelor aromatice. Lamele sunt fabricate din oțel-carbon german de calitate superioară (1.4116) imbogățit cu molibden și vanadiu pentru a asigura cea mai bună performanță de tăiere, care durează. Oțelul a fost temperat la o duritate de 55 HRC, cuțitul rămâne ascuțit încă și mai mult. Cuțit forjat perfect echilibrat, mânerul soft-touch în formă de picătură îl face incredibil de confortabil.

 

Fiskars GerberFiskars - Cuțitul bucătarului Sensei
281.90 Lei SAU:
141.9 Lei +
14 etichete
sau
9460 puncte MB*
+ 14 etichete
Fiskars - Cuțitul bucătarului Sensei

Funcționalitatea și ingeniozitatea nordică combinate cu precizia japoneză. Oțel inoxidabil de calitate superioară pentru durabilitate și performanță deosebită. Cuțit mare pentru uz general cu lamă puternică, ideală pentru tăierea unor cantități mai mari de alimente. Lamele sunt fabricate din oțel-carbon german de calitate superioară (1.4116) imbogățit cu molibden și vanadiu pentru a asigura cea mai bună performanță de tăiere, care durează. Oțelul a fost temperat la o duritate de 55 HRC, cuțitul rămâne ascuțit încă și mai mult. Cuțit forjat perfect echilibrat, mânerul soft-touch în formă de picătură îl face incredibil de confortabil.

 

Fiskars GerberFiskars - Set 3 cuțite Sensei
471.9 Lei SAU:
271.9 Lei +
20 etichete
sau
18127 puncte MB*
+ 20 etichete
Fiskars - Set 3 cuțite Sensei

Funcționalitatea și ingeniozitatea nordică combinate cu precizia japoneză. Oțel inoxidabil de calitate superioară pentru durabilitate și performanță deosebite. Setul de cuțite în stil japonez conține: cuțit de legume, cuțitul bucătarului și cuțit Santoku cu caneluri. Lamele sunt fabricate din oțel-carbon german de calitate superioară (1.4116) imbogățit cu molibden și vanadiu pentru a asigura cea mai bună performanță de tăiere, care durează. Oțelul a fost temperat la o duritate de 55 HRC, cuțitul rămâne ascuțit încă și mai mult. Cuțite forjate perfect echilibrate, mânerele soft-touch în formă de picătură le fac incredibil de confortabile.

 

Fiskars GerberFiskars - Tigaie 28 cm Hard Face
290.9 Lei SAU:
150.9 Lei +
14 etichete
sau
10060 puncte MB*
+ 14 etichete
Fiskars - Tigaie 28 cm Hard Face

Tigaie de 28 cm cu acoperire exterioară Hardtec Superior si proprietăți antiaderente excepționale. Recomandată pentru utilizare intensivă. Baza groasă de 5,5 mm și corpul din aluminiu distribuie căldura eficient și uniform. Funcționează perfect pe toate plitele si permite încălzirea cu 50% mai rapidă pe plitele ceramice, comparativ cu tigăile obișnuite. Poate fi utilizată în cuptor până la o temperatură de maxim 150°C. Mânerul cu bachelită rămâne rece în timp ce se gătește și garantează o bună aderență. Acoperirile antiaderente Fiskars nu conțin PFOA (acid perfluorooctanoic).

 

Fiskars GerberFiskars - Dispozitiv pentru ascuțit topoare și cuțite
79.9 Lei SAU:
39.9 Lei +
4 etichete
sau
2660 puncte MB*
+ 4 etichete
Fiskars - Dispozitiv pentru ascuțit topoare si cuțite

Dispozitiv cu role ceramice și bază aderentă. Sigur și ușor de folosit pentru ascuțirea în mod regulat a topoarelor și cuțitelor - dispozitiv de ascuțit 2 în 1, cele două poziții de ascuțire sunt indicate distinct, pentru topoare și pentru cuțite. Ușor de depozitat. Ușor de curățat. Ușor de transportat.

 

Fiskars GerberFiskars - Topor pentru despicat S_ X11
249.9 Lei SAU:
129.9 Lei +
12 etichete
sau
8660 puncte MB*
+ 12 etichete
Fiskars - Topor pentru despicat S_ X11

Coadă foarte ușoară din material rezistent FiberComp™ (poliamidă armată cu fibră de sticlă). Suprafața aderentă 3D de pe mâner asigură o priză optimă și confortabilă. Lamă din oțel carbon de calitate. Forma convexă a lamei și echilibrul perfect dintre lamă și coadă oferă mai multă siguranță, confort și eficiență în utilizare. Se recomandă utilizarea numai în lemn.

 

Fiskars GerberFiskars - Foarfecă Pro P90
171.9 Lei SAU:
91.9 Lei +
8 etichete
sau
6127 puncte MB*
+ 8 etichete
Fiskars - Foarfecă Pro P90

Lamele sunt susținute lateral pentru tăierea impecabilă a ramurilor groase, până la Ø 26 mm.
Include locaș pentru tăiat sârmă, se evită astfel folosirea lamelor și implicit, deteriorarea foarfecii. Reglaj fin al lamelor pentru a asigura o tăiere precisă în mod constant.

 

Fiskars GerberFiskars - Cuțit universal cu ascuțitor
59.9 Lei SAU:
39.9 Lei +
2 etichete
sau
2660 puncte MB*
+ 2 etichete
Fiskars - Cuțit universal cu ascuțitor

Lamă din oțel de foarte bună calitate, pentru rezistență sporită. Ascuțitor integrat, ușor de folosit
Teacă reversibilă, pentru ambele mâini (stângaci și dreptaci). Mânerul ergonomic are 3 componente cu formă și textura optimizată (în curs de brevetare) care oferă o aderență suplimentară exact acolo unde este nevoie în timpul utilizării.

 

Fiskars GerberFiskars - Set tambur S cu 15m de furtun
380.9 Lei SAU:
220.9 Lei +
16 etichete
sau
14727 puncte MB*
+ 16 etichete
Fiskars - Set tambur S cu 15m de furtun

Un set totul-inclus cu furtun de grădină de 9 mm și accesorii: udarea este acum mult mai ușoară! Poziționarea orizontală permite mișcarea liberă 360° și ajută la o largă si prietenoasă utilizare în jurul casei. Sistemul de derulare si rulare a furtunului este simplu si ușor de folosit. Materiale de înaltă calitate. Furtun rezistent la radiatii UV. Acoperire totală de până la 15 metri. Compatibil cu accesorii ale altor producători.

 

Fiskars GerberGerber - Macetă Compact Clearpath
204.9 Lei SAU:
104.9 Lei +
10 etichete
sau
6994 puncte MB*
+ 10 etichete
Gerber - Macetă Compact Clearpath

Designul îngrijit aduce împreună lama din oțel inoxidabil cu dublu tăiș, rezistentă la coroziune, și mânerul din nailon armat cu fibră de sticlă și prindere Gator® pentru siguranță și confort sporit la utilizare. Lama cu două tăișuri are o margine fină pentru tufișuri și vrejuri și o margine fierăstrău, cu dinți fierăstrău cu tăiere transversală, pentru ramuril și arbuști. Teacă compactă cu prindere la curea. Șnur de siguranță.

 

Fiskars GerberGerber - Macetă Versafix™ Pro
240.9 Lei SAU:
140.9 Lei +
10 etichete
sau
9394 puncte MB*
+ 10 etichete
Gerber - Macetă Versafix™ Pro

Lama din oțel inoxidabil este gravată fotochimic, nu rămâne blocată in timpul utilizării. Suprafața unică de înaltă densitate, texturată, asigură un confort fără precedent al mânerului. Teaca de protecție este prevăzută cu un buton care prin presare cu un deget eliberează și repoziționează maceta în teacă, dintr-o singură mișcare. Construcție compacta, full tang, lama are 3 funcții esențiale: taie, ciopleste si despică.

 

Fiskars GerberGerber - Multi-tool Suspension NXT™
239.9 Lei SAU:
139.9 Lei +
10 etichete
sau
9327 puncte MB*
+ 10 etichete
Gerber - Multi-tool Suspension NXT™

Soluție Gerber cu 25% mai usoară si mai subțire, dar cu un numar sporit 15 unelte: patent ascuțit cu arc, clește standard, clește de sârmă, foarfecă, șurubelnițe plate / mică / medie / mare / în cruce, riglă, pilă, dezizolator sârmă, sulă, deschizator de sticle / conserve, cuțit lamă parțial serată. Mâner din oțel inoxidabil, deschiderea uneltelor se face în exterior pentru accesibilitate optimă.

 

Fiskars GerberGerber - Toporișcă Pack Hatchet
199.9 Lei SAU:
109.9 Lei +
9 etichete
sau
7327 puncte MB*
+ 9 etichete
Gerber - Toporișcă Pack Hatchet

Unealtă compactă cu lamă din oțel inoxidabil cu finisaj stonewashed, rezitent la coroziune. Mâner turnat acoperit cu material cauciucat, cu locașuri speciale pentru degete, pentru tăieri de preciziei, orificiu pentru șnur. Teacă ce poate fi atașată de curea. Pericol de tăiere. Dacă nu este folosit, produsul se păstrează în teacă. Nu lăsați la îndemâna copiilor.

 

Fiskars GerberGerber - Cuțit Freeman Guide lamă fixă
199.9 Lei SAU:
99.9 Lei +
10 etichete
sau
6660 puncte MB*
+ 10 etichete
Gerber - Cuțit Freeman Guide lamă fixă

Cuțit full tang cu lamă fixă din oțel inoxidabil 7Cr17MoV și mâner cu prindere TacHide™ și caneluri mari pentru degete - pentru control și siguranță in orice condiții. Lama este ascuțită fin pe o parte si solidă, prevăzută cu un cârlig, pentru curățat vânatul, pe cealaltă parte. Teacă din nailon rezistentă la uzură.

 

Fiskars GerberCuțit Paraframe II – Tanto
279.9 Lei SAU:
99.9 Lei +
18 etichete
sau
6660 puncte MB*
+ 18 etichete
Cutit Paraframe II – Tanto

Briceag rezistent și foarte ușor de manevrat datorita marginilor rotunjite ale manerului cu schelet din metal turnat. Lamă cu vârf tanto parțial serată, din oțel inoxidabil 7Cr17MoV, cu acoperire din nitruri de titan negru anticoroziune. Mâner din oțel inoxidabil. Mecanism pentru blocarea lamei. Deschidere pe ambele părți cu o singură mână. Clema de buzunar oferă siguranță și ține cuțitul la îndemână în orice moment.

 

 

ALIMENTEAZĂ SAU CUMPĂRĂ PRODUSE/SERVICII DIN BENZINĂRIILE MOL

ADUNĂ ETICHETE SAU PUNCTE MULTIBONUS

CUMPĂRĂ PRODUSE FISKARS ȘI GERBER

Pentru fiecare achiziţie de minimum 25 lei din stațiile MOL din România (carburanţi, produse sau servicii), vei primi la casa de marcat câte o etichetă pe care o poţi lipi pe acest cupon.
Colectează numărul necesar de etichete (menţionat în acest cupon, pentru fiecare produs) şi le poţi utiliza la plata produselor Fiskars sau Gerber, împreună cu valoarea specificată în lei pentru fiecare produs.
Etichetele pot fi colecţionate şi folosite până la data de 31.10.2019 sau până la epuizarea stocurilor de produse.

Produsele din această campanie pot fi cumpărate:
  • Fără utilizarea de etichete. Plata se poate face prin numerar sau card bancar.
  • Etichete împreună cu valoarea în lei specificată pentru fiecare produs. Nu se pot utiliza mai multe etichete decât numărul specificat la fiecare produs.
  • Etichete împreună cu cedarea punctelor MultiBonus menţionate în cupon pentru fiecare produs. Modalitate de plată acceptată doar în staţiile selectate, conform Regulament.

Etichetele pot fi obţinute din toate stațiile MOL România participante la campanie.
Numărul maxim de etichete care poate fi obținut pe un singur bon fiscal este de 30.
Colectarea acestor etichete reprezintă acceptul tău în ceea ce priveşte termenii şi condiţiile prezentei campanii. Etichetele nu pot fi transformate în numerar.

Regulamentul de desfășurare a campaniei este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant pe www.molromania.ro și în stațiile MOL

Cumperi mai mult, plăteşti mai puţin!

Cumperi mai mult, plăteşti mai puţin! Caută eticheta verde și ai prețuri speciale!

Pe rafturile magazinelor din benzinăriile MOL găsești o gamă variată de produse, care te pot scuti de o vizită la supermarket. În plus, pentru produsele marcate cu eticheta verde, ai prețuri speciale dacă achiziționezi minimum 4 produse identice!

Folosește cardul MultiBonus și acumulează puncte! Poți cumpăra produsele marcate cu eticheta verde cu reduceri de până la 25% față de prețurile recomandate de benzinăriile MOL. Detalii în benzinăriile MOL.

Oferta este valabilă in benzinăriile MOL selectate, în limita stocului disponibil.

Regulamentul promoției și lista benzinăriilor participante pot fi descărcate de aici

Ceasuri LEGO Pentru copii

Lego Banner

Lego CEAS CU ALARMĂ LEGO® MINIFIGURINĂ STAR WARS™ DARTH VADER
Preț special*: 116.90 LEI
sau 7794 puncte MB**

PREŢ RECOMANDAT: 166.50 LEI
Lego Vader

Forța întunecată din Star Wars poate fi de partea ta cu ceasul cu alarmă LEGO® Star Wars™ Darth Vader. Ceasul include un ecran digital luminat și are și funcția de alarmă. Puterea este în mâinile tale, așa că dacă apeși capul figurinei, ecranul se va lumina, iar alarma va fi amânată ca prin magie neagră. 

 

Lego CEAS CU ALARMĂ LEGO® STAR WARS™ STORMTROOPER™ MINIFIGURINĂ
Preț special*: 116.90 LEI
sau 7794 puncte MB**

PREŢ RECOMANDAT: 166.50 LEI
Lego Trooper

Forța întunecată din Star Wars poate fi de partea ta cu ceasul cu alarmă LEGO® Star Wars™ Stormtrooper. Ceasul include un ecran digital luminat și are și funcția de alarmă. Puterea este în mâinile tale așa că dacă apeși în jos capul figurinei, ecranul se va lumina iar alarma va fi amânată ca prin magie neagră. 

 

Lego CEAS CU ALARMĂ LEGO® BATMAN
Preț special*: 116.90 LEI
sau 7794 puncte MB**

PREŢ RECOMANDAT: 166.50 LEI
Lego Batman

Trezește-te la timp pentru a salva orașul Gotham alături de ceasul cu alarmă LEGO® BATMAN MOVIE BATMAN™!

Acest ceas este distractiv și funcţional, având un ecran LCD digital. Ecranul se aprinde, iar alarma poate fi amânată doar prin apăsarea capului figurinei.

 

Lego CEAS DE MÂNĂ ȘI CEAS CONSTRUCTIBIL LEGO® MINIFIGURINĂ TIME TEACHER PINK KIDS’
Preț special*: 99.90 LEI
sau 6660 puncte MB**

PREŢ RECOMANDAT: 159.30 LEI
Lego Friends olivia Watch

Învață să citești ceasul cu LEGO®! Ceasul Lego Time Teacher Pink are toate atributele necesare pentru a face învățarea timpului distractivă și ușoară.

 

Lego CEAS DE MÂNĂ LEGO® STAR WARS™ CU MINIFIGURINĂ DARTH VADER™
Preț special*: 83.90 LEI
sau 5594 puncte MB**

PREŢ RECOMANDAT: 130.30 LEI
Lego Vader watch

Poartă ceasul și asigură victoria Imperiului asupra cavalerilor Jedi, avându-l la încheietura mâinii chiar pe Darth Vader. 

Datorită curelelor interschimbabile de mai multe culori, acest ceas analogic oferă multiple oportunități de personalizare. Mai mult, este un ceas potrivit pentru orice încheietură, indiferent de dimensiune.

 

Lego CEAS DE MÂNĂ LEGO® MINIFIGURINĂ STAR WARS™ STORMTROOPER™
Preț special*: 83.90 LEI
sau 5594 puncte MB**

PREŢ RECOMANDAT: 130.30 LEI
Lego Trooper Watch

Fii loial Imperiului cu ceasul de mână LEGO® Star Wars™ Stormtrooper™. Ca un adevărat Stormtrooper, tu ești cel care va asigura victoria Imperiului în Galaxie. Datorită curelelor interschimbabile colorate, acest ceas analogic oferă multiple oportunități de personalizare.

Mai mult, un ceas potrivit pentru orice încheietură, indiferent de dimensiune. Poartă ceasul și arată-ți loialitatea față de Imperiu și Darth Vader.

 

Lego CEAS LEGO® FRIENDS OLIVIA CU MINIFIGURINĂ
Preț special*: 83.90 LEI
sau 5594 puncte MB**

PREŢ RECOMANDAT: 130.30 LEI
Lego Friend Olivia Watch

Trăiește experiența Heartlake City, cel mai nou tărâm LEGO, cu ceasul LEGO® Friends Olivia Kids. Ceasul, care include și o păpușă de mici dimensiuni, completează de minune orice colecție LEGO Friends.

 

Lego Watches & Clocks
LEGO Watches & Clocks

LEGO, the LEGO logo, the Brick and Knob configurations and the Minifigure are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group. All Rights Reserved. Produced by ClicTime Holdings under license from the LEGO Group.

 


*La utilizarea cardului MultiBonus.
**puncte MB=puncte MultiBonus
Toate preţurile conţin TVA şi taxa verde.

Promoțiile lunii

Pe rafturile magazinelor din benzinăriile MOL găsești o gamă variată de produse, care te pot scuti de o vizită la supermarket. De la băuturi răcoritoare la seturi de chei și jucării, produsele recomandate ale lunii îți pot aduce până la 50 puncte fiecare, folosind cardul MultiBonus. Cu cât achiziționezi mai multe, cu atât mai multe puncte. Descoperă oferta în benzinăriile MOL.
Promoțiile lunii sunt disponibile în limita stocului disponibil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Servicii

Alege formula 5 spălări auto + 1 CADOU

Alege formula 5+1 CADOU

În perioada 16 septembrie – 31 decembrie 2019, te așteptăm cu o promoție de toamnă în stațiile MOL cu spălătorie automată (rollover)!

Pentru fiecare program de spălare Premium sau Super Premium achiziționat, vei primi o etichetă pe care o vei lipi pe cuponul oferit de operatorii din stație.
La 5 programe cumpărate, vei primi cadou 1 program de spălare Premium*, predând personalului din stație cuponul completat cu cele 5 etichete necesare.

Echipamentul de nouă generație din spălătoriile automate are perii special concepute pentru a conferi o protecție specială autoturismului. Alături de substanțele de curățare de cea mai bună calitate, acesta contribuie la obținerea unui rezultat de excepție în ce privește calitatea spălării.

Programele de spălare sunt adaptate diferitelor nevoi: pornind de la programul Basic cu un număr de 7 operațiuni, până la programul Super Premium, un pachet complet de îngrijire pentru autoturism cu 16 operațiuni, printre care și “masajul” cu polish. Masajul cu polish reprezintă o secvență tehnică specială de mișcare a periilor asupra autoturismului, oferindu-i acestuia un luciu și o protecție suplimentară.

*În limita programelor de spălare Premium disponibile

×