Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

fekfolyadekLichide de frana
Frânează în sigurantă! Îti oferim lichide de frână de calitate de excepţie, pentru orice tip de autoturism, vehicul comercial sau heavy duty. Chiar şi în condiţii extreme de operare, produsele noastre îndeplinesc cele mai stricte cerinţe în domeniu.
Mai multe detalii

hutofolyadekAntigeluri
Te vei simţi în siguranţă chiar şi în cele mai geroase zile, dacă vei folosi produsele noastre! Antigelurile pot fi folosite în orice tip de motor, asigurând cea mai bună protecţie, în cele mai dure condiţii atmosferice.
Mai multe detalii

szelvedomosoLichide de spalat parbrizul
Îti doreşti un parbriz stralucitor? Lichidele noastre asigură curăţenie perfectă nu numai parbrizului dar şi pentru orice suprafaţă de sticlă, indiferent de anotimp, acest lucru îmbunătăţind siguranţa conducerii. Poţi alege dintr-o gamă diversă de arome.
Mai multe detalii

bannerAlte produse
Mai multe detalii

×