Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

  • Roviniete: În toate benzinăriile MOL puteţi plăti taxade utilizare a rețelei de drumuri naționale din România (rovinieta electronică).
  • Huviniete: Autostrăzile, drumurile publice şi anumite porţiuni ale drumurilor naţionale din Ungaria pot fi utilizate de către autovehicule sub 3.5 T şi autobuze numai după achitarea unei taxe de utilizare a drumurilor, adică cumpărarea de Huviniete. Lista benzinăriilor MOL România, la care acest serviciu este disponibil, o puteti găsi aici.
  • eToll: Şoferii autovehiculelor de peste 3.5 T pot plăti taxa de drum pentru Ungaria prin sistemul HU-GO în benzinăriile MOL mentionate AICI. Pentru a accesa acest serviciu sunt necesare următoarele informaţii: număr de înmatriculare, categorie autovehicul, clasa de poluare, dimensiuni tehnice conform Cărţii Tehnice.
  • Taxa de trecere pod Fetești: Începe-ți vacanța în benzinăriile MOL și ai cale liberă spre mare! Plătește taxa de trecere pentru podul Fetești în benzinăriile MOL România și evită aglomerația de pe autostrada spre mare. Lista benzinăriilor unde este disponibil acest serviciu poate fi descărcată de AICI
×