Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Salvează un timp preţios când vii la noi să alimentezi masina.În magazinele din benzinăriile noastre găseşti o gamă variată de produse: dulciuri, snack-uri, băuturi răcoritoare şi alcoolice, jucării, dar şi idei excelente de cadouri. În plus, pentru anumite produse, ai preţuri speciale dacă achiziţionezi minimum 4 produse de acelaşi tip! Urmăreşte etichetele verzi să afli care sunt aceste produse şi cât economiseşti!

Te aşteptăm să descoperi Fresh Corner, noul concept al magazinelor din benzinariile MOL.

Cu o atenție specială pentru cafea, produse proaspete de panificație și bunuri de larg consum, noul concept vine cu o ofertă complexă doar pentru tine, într-un spațiu complet reamenajat. Gaseste aici lista statiilor Fresh Corner.

Poti să alegi dintre cele 21 de tipuri de cafea proaspăt măcinată, cu arome de vanilie, caramel sau pralină, din zona de autoservire sau dintre cele 19 de tipuri de cafea preparate la espressor, pentru a te bucura de o zi reușită.

În plus, ai o ofertă nou-nouță de sandvișuri pentru care poți alege chiar tu tipul de pâine proaspăt scoasă din cuptor sau poți opta pentru un croissant delicios sau alte produse de patiserie.

Alege o pizza* sau o salata delicioasă pentru pauza de prânz sau pentru o cină ușoară acasă.

*Pizza se alege în limita stocului disponibil din sortimentația „congelate”: Dr. Oetker Ristorante 4 formaggi 305 g, Dr. Oetker Ristorante Capricciosa 340 g, Dr. Oetker Ristorante Prosciutto 320 g. Timp aproximativ de preparare 2 minute.

Şi pentru că dorim să devenim destinația ta favorită de shopping, îţi propunem să descoperi și sortimentația de produse de băcănie - paste, sosuri, făină, zahăr, ulei, conserve, lactate, mezeluri - la prețuri foarte atractive.

×