Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Dezinfectantul MOL Hygi Flow Rapid este un produs alcoolic gata de utilizare, cu acțiune rapidă, care poate fi aplicat direct pe suprafețe, având o uscare rapidă. Fără aldehide și clor, acesta este ușor de aplicat, de aceea este recomandat pentru utilizare în spitale, cabinete medicale, instituții publice sau zone și colectivități unde traficul este intens și este nevoie de o curățenie exemplară. Lichidul este bactericid (EN 1276), fungicid (EN 1650) și virucid (EN 14476) selectiv, așadar poate fi folosit și în confortul propriei locuințe deoarece este eficient împotriva bacteriilor, ciupercilor, adenovirusului, norovirusului și virușilor înveliți (de ex. coronavirus) care se pot regăsi pe suprafețele atinse frecvent de membrii familiei tale.

Mod de utilizare: Sub formã nediluatã, umeziți suprafețele temeinic și complet, prin turnare, pulverizare sau cu ajutorul unei lavete. Lăsați să acționeze 1 minut, menținând suprafața umezită. Apoi lasați să se usuce. Nu este necesarã clătirea cu apă după dezinfectare.

A se utiliza numai pe suprafețe rezistente la alcool. Se poate folosi pentru tratarea localã a suprafețelor mici (mobilier mic, balustrade, mânere de uși, robineți etc). Nu se recomandã utilizarea prin pulverizare la presiune ridicatã.

A se evita contactul direct cu produsele alimentare.

 Achiziționează noul dezinfectant MOL HYGI la un preț special. În perioada 25 octombrie – 30 noiembrie 2021, orice achiziție beneficiază de o reducere de 20% la folosirea cardului MultiBonus și a cuponului disponibil în aplicația MOL Go.

Proprietăți Avantaje
Efect dezinfectant
  • Dezinfectează rapid și eficient
  • Reduce riscul de a dezvolta boli infecțioase
Ușor de utilizat
  • Gata de utilizare
  • Poate fi utilizat direct pe suprafețe
  • Nu necesită clătire
  • Dezinfectează fără apă
  • Ideal pentru utilizarea în locuințe, instituții, spații comerciale etc.
×