Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Dezvoltarea durabilă (SD) reprezintă în prezent o preocupare globală, întrucât este cea mai mare dintre provocările secolului 21. Ea înseamnă mult mai mult decât nişte consideraţii etice sau de marketing, întrucât are efecte copleşitoare asupra tuturor activităţilor pe care le desfăşurăm la nivel individual, corporativ şi internaţional. Conceptul presupune abordarea simultană şi tratarea egală a tuturor celor trei aspecte ale dezvoltării durabile (mediu, economic şi social), pentru ca generaţiile viitoare să aibă aceleaşi oportunităţi şi şanse pe care le avem noi în prezent. Depunem toate eforturile pentru reducerea presiunii asupra mediului înconjurător iar acest lucru include şi colectarea de deşeuri periculoase (baterii ale autovehiculelor).

Bateriile uzate şi acumulatoarele autovehiculelor conţin metale grele toxice ce reprezintă un pericol pentru mediu şi sănătate (cadmiu, nichel, litiu), astfel încât acestea sunt clasificate drept deşeuri toxice. Nu aruncați bateriile și acumulatoarele scoase din uz în gunoiul menajer, deoarece în timpul transportului carcasa acestora se poate deteriora, iar substanţele periculoase se pot scurge, afectând calitatea aerului, solului şi apei.

Conform legilor în vigoare, bateriile şi acumulatorii pot fi depozitate ca deşeuri periculoase la locul de vânzare. Prin urmare şi staţiile de alimentare MOL colectează aceste deşeuri.

×