Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Consultanță în tehnologia lubrifianților

Alegerea lubrifiantului potrivit? Probleme tehnice? Probleme generale? – echipa noastră de experți cu o experiență vastă și îndelungată vă poate oferi răspunsuri practice la toate întrebările dumneavoastră legate de lubrifianți!

Aveți mare grijă la lubrifianți!

Lubrifianții exercită o influență mai mare asupra funcționării efective a utilajelor, motoarelor, vehiculelor și echipamentelor decât își închipuie mulți dintre noi.

Aceștia afectează fiabilitatea, costurile de întreținere și durata de viață. Aleși cu atenție și utilizați în mod profesional, lubrifianții pot contribui în mod semnificativ la rentabilizarea companiei dumneavoastră.

 

Profitați de oportunitățile oferite de lubrifianți!

Expertiza și experiența sunt de o importanță vitală în aplicarea corectă a lubrifianților și în maximizarea exploatării oportunităților oferite de ei.

Având în spate ani de experiență, echipa noastră de experți este gata să vă ajute cu orice problemă legată de lubrifianți, indiferent că este vorba de alegerea lubrifiantului corect sau de o problemă tehnică.

 

Și dumneavoastră puteți beneficia de competențele și cunoștințele experților!

Experții noștri înalt calificați vă vor ajuta cu orice problemă legată de lubrifianți!

Selectare lubrifiant

Vă putem ajuta vă pregătiți un portofoliu de lubrifianti optimizat pentru fiecare componentă a mașinii, in conformitate cu cerințele tehnice aplicabile.

Va vom recomanda variante prin care puteti face economie semnificativa de energie si carburant.

Soluții pentru sarcini speciale

Vă stăm la dispoziție pentru rezolvarea sarcinilor generale și speciale legate de lubrifierea mașinii și de orice alte eventuale probleme.

Cost operare eficientă

Cu ajutorul sistemului nostru specializat de monitorizare a condiției utilajului pe baza diagnozei uleiului, inginerii noștri vor participa la instalarea pentru dumneavoastră a unui sistem de monitorizare, iar apoi vor evalua rezultatele testelor de laborator ale eșantioanelor de ulei prelevate pentru a vă putea oferi recomandări de acțiuni necesare pe baza concluziilor desprinse în timpul procedurii.

Asigurarea sustenabilității

Protejarea mediului este responsabilitatea noastră comună. Prin asigurarea profesionalismului și expertizei necesare, căutăm să ne asigurăm că lubrifianții noștri nu reprezintă niciun pericol pentru mediu.

Legături utile

Ask our experts!
Cristian Grigorescu

Inginer chimist
Specializare: lubrifiants

cgrigorescu@molromania.ro
Sunteţi interesat?
×