Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Uleiurile de motor premium MOL Dynamic pentru performanță maximă

Prin intermediul tehnologiei de lubrifiere cu peliculă dublă, uleiurile de motor MOL Dynamic permit funcționarea eficientă a celor mai noi motoare dezvoltate recent, creând un echilibru ideal între performanță, protecția motorului și economia de combustibil.

Dual protection layers under extreme loads

Cum funcționează tehnologia de lubrifiere cu dublă peliculă?

Formulele de ulei de motor, concepute pentru fiecare tip de motor, au fost dezvoltate folosind o combinație echilibrată de uleiuri de bază de înaltă calitate și aditivi speciali. Filmul de lubrifiere dinamic, cu efect dublu, se adaptează condițiilor schimbătoare în timpul traficului urban, chiar și sub suprasarcină, formând un film de protecție cu efect dublu pe suprafețe metalice, împiedicând uzura acestora.

Filmul cu efect dublu se formează instantaneu și generează un strat rezistent în punctele esenţiale de lubrifiere ale motorului (controlul supapelor, pistoanelor etc.), reducând astfel uzura pieselor, asigurând o funcționare mai eficientă și necesitând o întreținere mai redusă.

Recomandări ale producătorilor de vehicule

Uleiurile de motor sintetice MOL Dynamic au obținut cele mai recente aprobări ale principalilor producători de autovehicule și pot satisface pe deplin chiar şi cele mai riguroase cerințe de performanță.


Protecție deosebită împotriva uzurii

Datorită protecției deosebite împotriva uzurii, uleiurile de motor MOL Dynamic asigură o protecție ideală a motorului chiar și în traficul urban aglomerat în suprasarcină, astfel încât motorul poate oferi performanțe maxime.

Vedeți portofoliul nostru de uleiuri de motor!
Uleiuri de motor MOL Dynamic

Broşuri descărcabile

×