Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Consultanță în tehnologia lubrifianților

Alegerea lubrifiantului potrivit? Problemă tehnică? Probleme generale? - echipa noastră de experți cu o vastă experiență vă poate oferi răspunsuri practice la toate întrebările legate de lubrifiere!

 

Aveți grijă de lubrifianți!

Lubrifianții exercită efecte semnificativ mai mari asupra funcționării eficiente a mașinilor, motoarelor, vehiculelor și echipamentelor decât ar crede mulți dintre noi.

Dacă sunt selectați în mod corespunzător și aplicați cu pricepere, lubrifianții pot contribui semnificativ la maximizarea duratei de viață și performanței vehiculului dumneavoastră și la reducerea la minim a costurilor de întreținere!

 

Profitați de oportunitățile oferite de lubrifianți! Puteți apela, de asemenea, la competențele și cunoștințele experților noștri!

Expertiza și experiența au o importanță vitală pentru aplicarea corectă a lubrifianților și pentru maximizarea exploatării oportunităților ascunse pentru o mai mare eficiență.

Cu o experiență vastă, echipa noastră de experți este gata să vă ajute în orice problemă legată de lubrifiere, dacă acesta este legată de selectarea lubrifiantului sau este o problemă tehnică.

Utilizați consultantul nostru MOL online în materie de lubrifianți și găsiți cu ușurință cei mai potriviți lubrifianți pentru vehiculul dumneavoastră!

Legături utile

Ask our experts!
Cristian Grigorescu

Inginer chimist
Specializare: lubrifiants

cgrigorescu@molromania.ro
Sunteţi interesat?

×