Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Uleiuri de motor MOL Essence cu triplă protecție antioxidantă

Protecția triplă antioxidantă din uleiurile de motor MOL Essence inhibă cu succes efectele dăunătoare ale radicalilor liberi, responsabili în primul rând de îmbătrânirea uleiurilor de motor, prelungind astfel în mod semnificativ durata de viață a uleiurilor de motor și a motoarelor, deopotrivă.

Motoarele de ultimă generație funcționează la temperaturi foarte ridicate, ceea ce determină o tensiune considerabilă asupra uleiurilor de motor utilizate. Radicalii liberi dăunători sunt generați în uleiul de motor la contactul cu componentele nocive ale aprinderii combustibilului și oxigenului. Radicalii liberi accelerează îmbătrânirea uleiului de motor și reduc performanțele în urma arderii rezultate şi a oxigenului , astfel încât durata de viață a motorului este redusă.

Triplă protecție antioxidantă pentru o viață mai lunga a motorului

Aditivii speciali din gama de uleiuri de motor MOL Essence inhibă cu succes procesul de îmbătrânire a uleiului de motor, asigură o protecție maximă împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi și, astfel, prelungesc în mod semnificativ durata de viață a uleiului de motor și a motorului, deopotrivă. În plus, sistemul de aditivi atent echilibrat al formulei asigură o protecție triplă antioxidantă în comparație cu uleiurile convenționale de motor prelungind astfel durata de viață a motorului.

Uleiurile de motor MOL Essence au o performanţă dovedită

Uleiul de motor MOL Essence 5W-40 a păstrat o rezervă de viață mai mare de 60% la sfârșitul testului de 100 de ore, test care reprezintă cea mai serioasă utilizare posibilă.*


* Pe baza testării durabilității uleiului de motor MOL

Uleiul de motor convențional

Depozitele și uzura care se formează pe piston la utilizarea uleiului de motor convențional.

MOL Essence

Pistonul rămâne fără depuneri o perioadă mai lungă de timp cu ajutorul triplei protecții antioxidante MOL Essence

 
Vedeți portofoliul nostru de uleiuri de motoare!
Uleiuri de motor MOL Essence

Broşuri descărcabile

×