Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Despre noi

Grupul MOL dintr-o privire

RafinărieGrupul MOL este o companie petrolieră internațională integrată și independentă, cu sediul în Budapesta, Ungaria. Este activă în peste 40 de țări, având o forță de muncă internațională dinamică de 27.000 de oameni și o activitate de peste 100 de ani în industrie. Activitățile de explorare și producție ale MOL au în spate peste 75 de ani de experiență în domeniul hidrocarburilor. În prezent, desfășoară activități de producție în 8 țări și de explorare în 14 țări. Grupul MOL operează patru rafinării și două uzine petrochimice, în cadrul unui lanț de aprovizionare integrat, în Ungaria, Slovacia și Croația, și deține o rețea de aproape 2.000 de benzinării în 11 țări din Europa Centrală și de Sud-Est.

Statistică

Statistică


Lubrifianții MOL


Mai mult de un secol de calitate

Vacuum Oil Company R.T.Istoria lubrifianţilor MOL porneşte în 1907, atunci când Compania Vacuum Oil şi-a început producţia de lubrifianţi în Almásfüzitő, Ungaria. Cei peste o sută de ani care au trecut au transformat compania în MOL-LUB Ltd. de astăzi, membră a Grupului MOL. Mai mult de o sută de ani de experienţă, un fundament tehnologic de excepţie şi o expertiză valoroasă au contribuit împreună la extinderea continuă a gamei de lubrifianţi şi produse chimice precum şi la stabilirea bazei pentru expansiunea regională.


Unul dintre jucătorii-cheie în producția de lubrifiați din regiunea CEE

Astăzi, MOL Lubricants este unul dintre jucătorii-cheie în producţia de lubrifianţi în Europa Centrală şi de Est şi principalul distribuitor şi promovator al produselor auto şi industriale de de marcă în Ungaria, Slovacia şi Croaţia.

MOL Lubricants este prezent în mai mult de 40 de ţări cu peste 600 de produse şi servicii de înaltă clasă. Distribuţia este concentrată pe Europa Centrală şi de Est, în special pe pieţele din Ungaria, Slovacia, Cehia, România, Croația şi Bosnia-Herţegovina. Compania este prezentă, prin exporturi, şi în alte pieţe din regiune precum şi în ţări îndepărtate precum Taiwan, Insulele Cook sau China. Odată cu includerea companiei naţionale petroliere slovace, Slovnaft, în Grupul MOL, producţia slovacă de lubrifianţi a fost transferată în cadrul unităţii de la Almásfüzitő. Producţia concentrată şi exploatarea cu succes a sinergiilor i-au permis companiei MOL Lubricants să ocupe poziţia fruntaşă pe pieţele din Ungaria, Slovacia şi Croaţia. Suplimentar faţă de aceste pieţe, compania este prezentă de asemenea şi în cadrul unor pieţe importante precum Rusia, Ucraina, Italia şi Serbia.

Lubrifianţii MOL în regiunea CEE

Hartă

 

O companie full-service de lubrifianţi

MOL Lubricants oferă produse de înaltă calitate şi servicii premium de lubrifiere. Gama sa extinsă de produse include lubrifianţi industriali şi pentru industria auto, unsori, fluide pentru prelucrarea metalelor, chimicale, aditivi AdBlue şi alte produse specifice. Portofoliul de produse îndeplineşte ultimele cerinţe din partea ACEA şi API şi este aprobat de către companii auto şi producătoare de utilaje precum Volkswagen Group, Mercedes-Benz, Volvo, Renault, MAN, Scania, Siemens, Bosch-Rexroth, Alstom şi Flender.

Producţia de lubrifianţi, o gamă extinsă de servicii cu valoare adăugată şi mai mult de 100 de ani de know-how aplicat formează împreună pachetul complet oferit de MOL Lubricants. Plaja de servicii cuprinde întreg spectrul de cerinţe ale clienţilor. Aceştia primesc servicii de clasă mondială, fie că vorbim despre dezvoltarea unor lubrifianţi speciali, de consultanţă sau instruire la nivel înalt, mentenanţă de lubrifiere la faţa locului, audit al lubrifianţilor sau diagnoza uleiurilor şi a echipamentelor, folosind laboratorul propriu, parte a reţelei Wearcheck International. Compania mai furnizează de asemenea produse sub etichetă privată sau produse de blending.

Inovaţie şi excelenţă tehnologică

Expertiza MOL Lubricants în cercetare & dezvoltare precum şi abordarea orientată spre client au adus în mod continuu pe piaţă produse inovatoare care să satisfacă nevoile de performanţă şi calitate ale clienţilor şi să facă faţă provocărilor din climatul tot mai competitiv al pieţelor.

Personalul extrem de experimentat din domeniul dezvoltării produselor şi serviciilor tehnice ţine sub observaţie în mod continuu activitatea marilor producători de vehicule şi echipament industrial pentru a se asigura că lubrifianţii dezvoltaţi îndeplinesc ultimele cerinţe din domeniu. Având un contact permanent cu companiile de top din domeniul lubrifianţilor şi produselor chimice, ei sunt în posesia celor mai noi informaţii tehnice de la sursă. Mai mult decât atât, datorită faptului că lucrează cu echipamente inovatoare şi de ultimă oră în laboratoarele companiei, acest fapt le permite inginerilor să aplice şi să folosească cele mai recente cercetări și dezvoltări tehnologice.

×