Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Ca parte a inițiativei implementate în mai multe țări în care Grupul MOL are operațiuni de Retail, oferim un #GestdeApreciere cadrelor medicale din toate spitalele din România care, în aceste momente, au un rol extrem de important în gestionarea corespunzătoare a pandemiei de Coronavirus.

Medicii, asistentele, personalul de pe ambulanță, brancardierii, infirmierele din spitale vor primi în toate stațiile MOL România o cafea Fresh Corner, la alegere din cele 24 de tipuri disponibile la aparatul self-service, și o apă plată de 500ml, pe baza legitimației de serviciu.

Acțiunea se desfășoară între 27.04-31.05.2020, cu posibilitate de prelungire în funcție de evoluția pandemiei la nivelul României.

Acțiunea nu este condiționată de achiziția altor produse sau servicii din stațiile MOL și este valabilă in statiile MOL Romania (cu excepția stațiilor MOL Partener).

 

Informare prelucrare date personale

„ Prezenta informare descrie modul în care MOL România Petroleum Products SRL cu sediul în Bld 21 Decembrie 1989, nr. 77, Etaj 1, Camera C.1.1, Clădirea C-D The Office, înregistrată la Reg. Comerțului Cluj sub nr. J12/729/2000, CUI RO7745470, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (“MOL România”) gestionează Datele Dvs. Personale (exclusiv vizualizare legitimatie de serviciu prin intermediul stațiilor - împuterniciți).

Scopul prelucrării: oferirea gratuită a produselor participante în Campanie, ca gest de mulțumire pentru medicii care sunt în prima linie în lupta împotriva COVID-19. Temeiul juridic al prelucrării: consimțământul Dvs. obținut prin prezentarea voluntara a legitimatiei de serviciu.

Datele Personale nu sunt stocate, legitimația de serviciu va fi doar vizualizată de personalul stației (casier).

Drepturile Dvs. cu privire la protecția Datelor Personale de MOL România: Dreptul la informare: dreptul de a primi informații privind operațiunile de prelucrare a Datelor Personale efectuate de către MOL România; Dreptul de acces: dreptul de a obține confirmarea că MOL România  prelucrează sau nu Datele Personale și, în caz afirmativ, acces la date și furnizarea de informații privind prelucrările de date. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri (orice prelucrare automată care utilizează Datele Personale pentru a evalua anumite aspecte personale ale Dvs.), care produce efecte juridice care vă privesc sau care vă afectează în mod similar într-o măsură semnificativă. Dreptul de vă retrage consimțământul acordat în orice moment și fara a indica vreun motiv. Pentru exercitarea drepturilor de mai sus, puteți trimite o cerere scrisă prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. După primirea cererii, MOL România va reveni către Dvs. cu un răspuns în mod gratuit și fără întârzieri nejustificate, și în termen de cel mult o lună de la primirea cererii. Această perioadă poate fi prelungită cu două luni atunci când este necesar, ținându-se seama de complexitatea și numărul cererilor. MOL România vă va informa cu privire la orice astfel de prelungire, în termen de o lună de la primirea cererii, prezentând și motivele întârzierii. Totodată, aveți dreptul de a depune plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pentru orice informații cu privire la protecția Datelor Personale, ne puteți contacta la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Lista stațiilor este disponibilă pe www.molromania.ro.

×