Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Află mai multe despre efectul MOL EVOTECH

Noi la MOL suntem tot timpul în mişcare. Cu zeci de ani de experiență, îmbunătățim constant carburanţii pentru a satisface provocările de azi și de mâine. Marca noastră de carburant MOL EVO surprinde deja acest lucru, EVO însemnând EVOLUȚIE.

 

De ce e important să alegi carburanții MOL EVO?

Toți carburantii MOL EVO curăță și protejează motorul în mod eficient.

Carburanţii MOL EVO conțin un pachet de aditivi special dezvoltat de către experţii noştri. Acest pachet de aditivi poartă numele de „Formula inteligentă MOL EVOTECH”.

 

Ce este Formula MOL EVOTECH?

Formula MOL EVOTECH este un pachet de aditivi care conține elemente de curățare inteligentă, antifricțiune și anticoroziune.

 

Cum funcționează Formula MOL EVOTECH?

Formula MOL EVOTECH este capabilă să detecteze depunerile care s-au format deja în motor. Curăță piesele motorului și le protejează de coroziune. Depunerile se pot forma pe supape, injectoare sau cilindri și pot reduce durata de viață și performanța motorului. Efectul formulei MOL EVOTECH este un motor curat. Durata de viață a motorului este prelungită, performanţa maşinii este îmbunătățită și consumul de carburant este optimizat.

 

Beneficiile carburanţilor MOL EVO PLUS

Toți carburanții MOL EVO conțin formula MOL EVOTECH si curăță motorul în mod eficient. Dacă eşti în căutarea unor produse de calitate superioară pentru maşina ta, alege carburanţii noştri premium MOL EVO PLUS.

Conţinutul de Formula MOL EVO Plus este mai mare în carburanţii premium MOL EVO PLUS (44% pentru benzină şi 55% pentru motorină), pentru a asigura rezultate superioare în ceea ce priveşte optimizarea consumului, prelungirea duratei de viaţă şi creşterea performanţei pentru toate tipurile de motoare. Carburanţii premium MOL EVO PLUS pot fi utilizaţi pentru orice tip de mașină (mai ales dacă vrei să fie în cea mai bună formă). Îţi recomandăm să foloseşti carburanții premium MOL EVO PLUS, cel puţin o dată la trei alimentări, pentru un efect de curăţare avansat și maximizarea performanțelor mașinii. Şi, de asemenea, dacă urmează să parcurgi un drum lung. Carburantul MOL EVO 100 PLUS este deosebit de eficient şi pentru mașinile mai vechi, pe benzină, datorită conținutului redus de etanol în comparaţie cu carburantul de bază MOL EVO 95.

 

Când ar trebui să utilizezi carburanţii premium?

  • Înainte de parcurgerea unor drumuri lungi
  • Cel puţin o dată la trei alimentări
  • Pentru mașinile mai vechi
×