Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

MOL Romania anunta numirea lui Szabolcs Ferencz in functia de Country Retail Manager si Country Chairman, incepand cu 1 ianuarie 2010. Szabolcs Ferencz preia aceasta pozitie de la Zsolt Szalay.

Noul Country Retail Manager si Country Chairman a dobandit o experienta vasta in cadrul Grupului MOL si a construit o cariera de succes in domeniul comunicarii guvernamentale si corporatiste. Szabolcs Ferencz a crescut in Timisoara si a petrecut peste 10 ani in Germania unde si-a finalizat studiile, obtinand o diploma in economie la Universitatea Regensburg. Dupa absolvirea Institutului  de Studii Politice Post-Universitare “Századvég” si castigarea bursei de studii German Marshall Scholarship, Ferencz si-a inceput activitatea in domeniul comunicarii.

In 1998 a fost numit Director al Centrului de Comunicare de pe langa cabinetul Primului Ministru al Ungariei, unde s-a ocupat de atat de gestionarea activitatilor de comunicare ale Primului Ministru, cat si ale intregului guvern. Intre 2000 si 2002 a fost sef de cabinet in Ministerul Patrimoniului Cultural National din Ungaria.

Din 2003, Szabolcs Ferencz si-a inceput cariera in cadrul Grupului MOL. In ultimii sapte ani a fost responsabil de coordonarea activitatilor de comunicare ale unei companii in continua dezvoltare. Din pozitia de Vice President, Corporate Communications, a supervizat comunicarea externa si interna, comunicarea de marketing, dezvoltarea de brand si diferite activitati de corporate affairs.

“Suntem foarte mandri de filiala din Romania, care, prin rezultatele obtinute, a dovedit constant ca este un exemplu excelent pentru ceea ce reprezinta Grupul MOL – orientare catre client, eficienta ridicata, servicii si produse de calitate. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara efortul sustinut al echipei din Romania, condusa in mod admirabil de Zsolt Szalay.

MOL Romania face parte din viziunea strategica a Grupului MOL pentru regiunea Europei Centrale si de Est. Prin urmare, impreuna cu echipa din Romania, sunt increzator ca vom reusi sa capitalizam succesul obtinut pana acum si vom continua dezvoltarea companiei, cu focus pe eficienta”, a declarat Szabolcs Ferencz.

×