Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

În fiecare an, ne lovim de o realitate sumbră în ceea ce privește siguranța în trafic. România raportează în mod constant cea mai mare rată a deceselor cauzate de accidentele rutiere din UE. De prea multe ori auzim despre accidente cumplite, care ajung să răpească familii întregi, și care mențin numărul deceselor cauzate de accidente rutiere la un nivel peste dublul mediei europene.

Aceasta este o realitate care implică adulți, adolescenți și copii în aceeași măsură, așa cum rezultă din datele statistice oferite de Eurostat.

În ultimii 10 ani, în medie, în fiecare an, 2000 de oameni și-au pierdut viața, iar alte 10.000 de persoane au suferit răni grave, însă, în continuare, auzim mult prea des șoferi spunând că viața lor este responsabilitatea lor.

Dar oare accidentele afectează „doar” o singură persoană, o singură viață?

Noi credem că NU! Pentru că în fiecare an, aproximativ 10.000 de persoane rămân fără tată, mamă, frate, soră sau copil din cauza condusului iresponsabil sau a conduitei în trafic. Durerea, pierderea și exemplele negative rămân, din păcate, în familiei.

Condusul iresponsabil devine o trăsătură de familie, afectând mult mai mulți oameni și comunități. #drivingstayinthefamily

×