Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

MOL ROMÂNIA TE AJUTĂ SĂ-ŢI INSTALEZI CORECT SCAUNUL AUTO PENTRU COPII!

Scaunele auto pentru copii sunt foarte importante pentru siguranţa celor mici, dar este esenţial și să le instalăm corect. Oricine a încercat să o facă știe că nu este întotdeauna o sarcină ușoară.

„Copil Iubit la Bord” și MOL România au demarat programul Car Seat Check, care se derulează vara aceasta în perioada 25 Mai – 25 august 2023 în trei staţii din Cluj Napoca – MOL Calea Turzii, MOL Observator și MOL Calea Dorobanţilor.

Participanţii beneficiază gratuit de o verificare a modului în care au instalat scaunul auto în cadrul unei ședinţe individuale care are o durată aproximativă de 30 de minute. De asemenea, consultanţii cu acreditare internaţională IOSH (The Institution of Occupational Safety and Health) oferă și consiliere privind următoarea etapă de creștere a copilului pentru alegerea sistemului de siguranţă auto ce va corespunde cu noua înălţime, greutate și vârstă a micului pasager.

Cei interesaţi pot face o programare sunând la consultantul din staţia aleasă și pot găsi detalii suplimentare pe copiilabord.ro/car-seat-check-program .

Ramona - 0744 250 267

Ioana - 0758 117 632

Mircea - 0740 657 351

×