Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

 

Platformă dedicată siguranței rutiere

Platforma își propune să reunească autorități, entități cu expertiză și ONG-uri, care au o contribuție susținută în domeniul siguranței rutiere din România, pentru a crește gradul de conștientizare a importanței siguranței în trafic.

MOL România este prezentă de peste 25 de ani pe piața din România, timp în care a devenit una dintre cele mai mari companii din economia locală, pe baza unei strategii de creștere sustenabilă, care a pus întotdeauna accentul pe implicarea în comunitate.

Siguranța este principala noastră preocupare atunci când vine vorba de angajații, clienții și partenerii noștri.

MOL România este un partener de încredere al comunităților și se implică activ în viața acestora printr-o serie de programe de responsabilitate socială pe termen lung adresate sănătății, educației, sportului și protejării mediului. Derulăm în România cinci programe tradiționale de responsabilitate socială – Mentor, Talente, Sănătatea copiilor, Permis pentru viitor și Spații Verzi – care, de la momentul lansării și până în prezent, însumează peste 260.000 de beneficiari și participanți și o finanțare de peste 4,8 milioane de euro.

Strategia noastră de responsabilitate socială se bazează pe identificarea acelor soluții care reușesc să răspundă nevoilor reale ale societății, să îmbunătățească calitatea vieții oamenilor, să aducă recunoaștere performanțelor și să contribuie la crearea unui mediu mai curat. MOL România a fost un pionier în ceea ce privește programele de responsabilitate socială, astfel încât multe dintre platformele și acțiunile pe care le derulăm au devenit o tradiție și un exemplu de continuitate.

Misiune

Împreună cu partenerii noștri, ne propunem să dăm o mână de ajutor tuturor participanților la trafic, pentru a deveni conștienți de efectele acțiunilor lor. De asemenea, vrem să îi încurajăm să acorde atenție sporită, pentru a putea preveni accidentele.

Ne dorim să avem o contribuție în reducerea numărului de accidente fatale, în care sunt implicate familii, investind constant în sesiuni de informare și educare, la nivel național, programe educaționale și campanii de conștientizare a siguranței rutiere derulate prin intermediul mass-media și a stațiilor noastre de servicii.

×