Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Calitate excelentă, încredere, inovaţie: promitem aceste principii şi ne aşteptăm ca şi furnizorii noştri să procedeze la fel.

Compania noastră face parte din Grupul MOL, o importantă companie integrată din Europa Centrală care activează în domeniul petrolului şi gazului.

Principalul nostru obiectiv este de a obţine recunoaşterea clienţilor şi acţionarilor noştri prin intermediul activităţilor caracterizate prin dezvoltare, excelenţă şi dinamism.

În vederea atingerii excelenţei, am atribuit un rol important furnizorilor noştri prin aplicarea Politicii noastre cu privire la achiziţii.

Scopul MOL este de a colabora cu furnizorii pentru a stabili valori comune.

Codul Etic, în cadrul companiilor Grupului MOL, se bucură de o istorie îndelungată, incluzând cultura şi comportamentul dezvoltate până în prezent. Obiectivele strategice ale companiei noastre se bazează, prin urmare, pe un fundament etic solid.

Codul Etic, o colecţie de norme şi reguli, încearcă să ghideze comportamentul etic în afaceri. Valorile sale şi regulamentele aferente se aplică oricărui angajat şi partener contractat care lucrează în cadrul sau pentru Grupul MOL.

Versiunea sumară a Codului Etic trebuie adoptată de partenerii de afaceri, inclusiv de agenţii şi consultanţii care acţionează în numele Grupului MOL şi a companiilor afiliate, precum şi de orice persoane sau companii care au o relaţie contractuală cu acestea. În afară de obligaţiile legale, partenerii de afaceri ai Grupului MOL trebuie, de asemenea, să ia la cunoştinţă şi să adere la versiunea completă a Codului Etic, care poate fi accesat aici.

Furnizorii noştri:

  • asigură bunuri, servicii şi procese de înaltă calitate şi adoptă metode fiabile de management al calităţii
  • sunt competitivi pe pieţele internaţionale şi caută în permanenţă să îmbunătăţească această competitivitate
  • dispun de tehnologie inovativă, iar bunurile şi serviciile acestora întrunesc standardele internaţionale din domeniul mediului, siguranţei şi sănătăţii
  • oferă servicii de încredere şi îşi asumă răspunderea pentru bunurile şi serviciile proprii
  • lucrează cu profesionalism, aplicând conduita etică în afaceri
  • urmăresc dezvoltarea unor parteneriate pe termen lung cu MOLadoptă metode şi tehnici de comunicare la un nivel ridicat.

În acelaşi timp, Grupul MOL realizează procesul de achiziţie prin aplicarea unor reguli clare, consistente şi bine definite. Compania îşi evaluează periodic furnizorii şi îi informează cu privire la rezultatele acestora.

Ne dorim un parteneriat de succes cu furnizorii noştri!

×