Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Ce reprezintă Programul GROWWW?

Un program incitant de un an pentru proaspeții absolvenți de licență sau masterat, care iau în considerare să se alăture unei companii de top din Europa Centrală și de Est.

Ai soluții care ar putea modela viitorul?

La MOL Group credem că, atunci când abordează probleme neobișnuite, colegii noștri sunt curajoși, inteligenți și au o atitudine orientată spre rezultate.

Suntem mereu în căutarea acestui tip de colegi.
Dacă și tu crezi că ești unul dintre ei, continuă să citești!

Anul acesta marchează a 18-a lansare a unuia dintre cele mai interesante programe regionale dedicate absolvenților - programul Growww. Acest program prestigios cu durată de un an permite unui grup divers de talente - sperăm că inclusiv tu - să își înceapă cariera în una dintre cele mai importante și stabile companii din domeniul energiei, din Europa Centrală și de Est, lucrând la soluții care să promoveze mobilitatea, energia și sustenabilitatea în regiune.

Dacă…

 • ai absolvit recent o facultate, ai licența sau masterul obținute și iei în considerare să te alături unei companii stabile și recunoscute în Europa Centrală și de Est
 • ai o atitudine orientată spre rezultate atunci când abordezi probleme neobișnuite
 • te-ai văzut mereu lucrând în domenii interesante precum energie, petrochimicale sustenabile, mobilitate, retail sau gestionarea deșeurilor
 • este important pentru tine să aduci valoare prin muncă, cu impact pentru generațiile viitoare
 • crezi că prin colaborare echipa devine mai puternică
 • atunci alătură-te MOL în această călătorie!

Ce oferim: ?

 • Un program captivant pe o durată de un an la o companie care se află în misiunea de a deveni un jucător-cheie în economia circulară a regiunii.
 • Salariu competitiv și beneficii pe durata întregului an de program.
 • O instruire adecvată, inclusiv o zi de instruire pentru a cunoaște compania și colegii tăi.
 • Un mentor senior în timpul anului care te va ghida pe parcursul programului.
 • Activități de formare la birou și online, concentrându-se atât pe dezvoltarea abilităților profesionale, cât și a celor personale.
 • O competiție de proiecte, oferind oportunități ample de lucru în echipă.

Hai să îi auzim pe cei care au finalizat cu succes programul:

Diána Sasvári, Growwwer actual, HR Growwwer: "Am devenit parte a unei comunități și am făcut prietenii de durată."

Szabolcs Kozma, fost Growwer și actual Director de Logistică MOL Ungaria: "Amintirea programului GROWWW la care am participat rămâne pentru mine o călătorie minunată alături de o echipă uimitoare. Această experiență m-a ajutat să devin liderul care sunt astăzi."

Dacă crezi că îndeplinești criteriile de mai sus și ești interesat/ă de ceea ce oferim, atunci te așteptăm în această călătorie!

Cei mai buni performeri vor primi un contract pe perioadă nedeterminată în cadrul companiei, la finalul anului Growww!

URMĂREȘTE VIDEO-UL PROGRAMULUI DIN EDIȚIA TRECUTĂ

Să începem împreună această călătorie!

×