Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

CE ESTE GROWWW?

Growww este un program cool, desfăşurat pe perioada unui an, realizat pentru tinerii care tocmai şi-au luat licenţa sau masteratul şi se gândesc să se alăture uneia dintre companiile de top din Europa Centrală şi de Est. Pot aplica şi cei care au maximum un an de experienţă profesională. Nu este vorba de un stagiu practic, ci de un loc de muncă real, cu normă întreagă, unde timp de un an te vom ţine ocupat. Contractul se încheie pe o durată determinată, însă nu îţi face griji: 80% din participanţii la programul Growww sunt în continuare angajaţi în cadrul Grupului MOL.

În România suntem prezenţi prin compania MOL România, pentru care vei lucra şi vei face astfel parte şi din reţeaua internaţională a Grupului MOL. (deci cunoaşterea limbii engleze o să îţi fie de ajutor)

Acceptăm candidaţi din toate domeniile (comentarii interne în care se menţionează exact, în funcţie de planul HC growww aprobat al companiei), nu trebuie să fii inginer sau economist ca să lucrezi la noi. Ştim că primul loc de muncă este mereu intimidant, dar fii fără grijă, ne vom asigura că ai un mentor pe parcursul programului.

De fapt, este momentul ideal să te înscrii, deoarece ne aflăm în procesul de transformare a Grupului MOL pentru a deveni prima opţiune a clienţilor şi a angajaţilor noştri. Aşteptăm cu nerăbdare ideile inovatoare şi îndrăzneţe pe care le vei aduce în companie.

Şi să nu uităm un detaliu important: un salariu motivant îți va fi transferat în fiecare lună în contul bancar. Însă la Grupul MOL nu contează doar salariul, căci vei avea parte şi de un pachet de beneficii. Poţi avea încrede în noi, implementăm acest program de mai bine de un deceniu. Eşti gata să îţi începi cariera?

IATĂ CUM POŢI CANDIDA

 1. Dai clic pe butonul SIGUR, VREAU SĂ PARTICIP LA PROGRAMUL GROWWW!
 2. Acum eşti înregistrat în sistemul de gestionare a carierelor, locul unde se întâmplă magia
 3. Sus pe pagină vei vedea un buton mare, roşu, pe care scrie CANDIDAŢI. Te rugăm să te înregistrezi şi să finalizezi depunerea candidaturii.
 4. În cazul în care ajungi în faza de preselecţie, vei trece prin PROVOCAREA ONLINE. Aceasta îţi evaluează abilităţile de muncă prin efectuarea unor sarcini prezentate sub formă de jocuri, iar rezultatele îţi vor fi anunţate imediat.
 5. Dacă ai trecut şi de Provocarea Online, atunci procesul de selecţie va continua cu etapa de interviuri.

IAR AICI POŢI VEDEA CE SE ÎNTÂMPLĂ PE PERIOADA ANULUI GROWWW

 • Anul Growww începe la 1 septembrie, cel târziu, când vei primi echipamentele de lucru, vei face cunoştinţă cu mentorul tău, iar în primele zile te vei familiariza cu compania.
 • Tot în luna septembrie, vei participa la Ziua Bobocilor. Este vorba de un eveniment de amploare cu toţi cei 200 de participanţi la programul Growww, dar şi cu mai mulţi manageri din cadrul Grupului MOL. Vrei să vezi cum a fost anul trecut? Urmăreşte acest material video!
 • În celelalte luni de toamnă vei participa la câteva programe de formare care se axează pe dezvoltarea abilităţilor profesionale şi personale.
 • Te vei întâlni iar cu ceilalţi participanţi la programul Growww cu ocazia unei vizite de două zile din cadrul programului de Educaţie Antreprenorială din Ungaria. Dacă nu ai mai văzut o platformă de explorare şi producţie sau o rafinărie, atunci chiar va fi un moment memorabil.
 • În martie 2020 îţi vei alege colegii de echipă şi subiectul pentru Concursul Echipelor. Această perioadă va însemna pregătire intensă: veţi exersa, analiza, prezenta, având şansa de a câştiga semifinala locală. Veţi lucra pe situaţii reale şi veţi rezolva probleme arzătoare din domeniul vostru, astfel încât soluţiile să poată fi implementate cu uşurinţă în viaţa de zi cu zi.
 • Finala Concursului Echipelor are loc în iunie, unde vei participa fie în calitate de concurent faţă în faţă cu cei mai buni competitori la nivel de grup, fie ca spectator, alături de ceilalţi participanţi la programul Growww şi vei încheia astfel oficial anul competiţiei.
 • Există şansa ca pe perioada verii - dacă totul a mers bine - să primeşti o ofertă de reînnoire a contractului cu compania
×