Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

CE ESTE GROWWW?

Growww este un program cool, desfășurat pe perioada unui an, realizat pentru tinerii care tocmai și-au luat licența sau masteratul și se gândesc să se alăture uneia dintre companii de top din Europa Centrală și de Est. Pot aplica şi cei care au maxim un an de experiență profesională în cadrul unei companii. În România suntem prezenți prin compania MOL România, pentru care vei lucra şi vei face astfel parte și din rețeaua internațională a grupului MOL (deci cunoașterea limbii engleze o să îți fie de ajutor).

Acceptăm candidați din toate domeniile, nu trebuie să fii inginer sau economist ca să lucrezi la noi. Știm că primul loc de muncă este mereu intimidant, dar fii fără grijă, ne vom asigura că ai un mentor pe parcursul programului.

De fapt, este momentul ideal să te încrii, deoarece ne aflăm în procesul de transformare a Grupului MOL pentru a deveni prima alegere a clienților și a angajaților noștri. Aşteptăm cu nerăbdare ideile inovative și îndrăznețe pe care le vei aduce în companie.

Să nu uităm un detaliu important: un salariu motivant îți va fi transferat în fiecare lună în contul bancar.

Poți avea încredere în noi, implementăm acest program de mai mult de un deceniu.
Ești gata să îți începi cariera? Atunci fă-o până pe 29 aprilie!

IATĂ CUM PUTEȚI CANDIDA

 1. Dai clic pe butonul SIGUR, VREAU SĂ PARTICIP LA PROGRAMUL GROWWW!
 2. Acum ești înregistrat în sistemul de gestionare a carierelor, locul unde se întâmplă magia.
 3. Se vede sus pe pagină un buton mare, roșu pe care scrie CANDIDAȚI. Te rugăm să te înregistrezi și să finalizezi depunerea candidaturii.
 4. În cazul în care ajungi în faza de preselecție, vei trece prin PROVOCAREA ONLINE. Aceasta îți măsoară abilitățile de muncă prin efectuarea unor sarcini prezentate sub formă de jocuri, iar rezultatele îți vor fi anunțate imediat.
 5. Dacă ai trecut și de Provocarea Online, atunci procesul de selecție va continua cu etapa de interviuri.

AICI POȚI VEDEA CE SE ÎNTÂMPLĂ PE PERIOADA ANULUI GROWWW

 • Anul Growww începe la 1 septembrie, când vei primi un laptop, vei face cunoștință cu mentorul tău, iar în primele zile te vei familiariza cu compania.
 • Tot în luna septembrie vei participa la Ziua Bobocilor. E vorba de un eveniment de amploare cu toți cei 200 de participanţi la programul Growww, dar și cu mai mulţi manageri din cadrul grupului MOL. Vreți să vezi cum a fost anul trecut? Urmărește acest material video!
 • În celelalte luni de toamnă vei participa la câteva programe de formare care se axează pe dezvoltarea abilităților profesionale și personale.
 • Te vei întâlni iar cu ceilalti participanţi la programul Growww cu ocazia unei vizite de două zile din cadrul programului de Educație Antreprenorială din Ungaria. Dacă nu ai mai văzut o platformă de explorare și producție sau o rafinărie, atunci chiar va fi un eveniment memorabil!
 • În martie 2019 îți vei alege colegii de echipă și subiectul pentru Concursul Echipelor. Această perioadă va însemna pregătire intensă: veți exersa, analiza, prezenta, având şansa să câştigaţi semifinala locală.
 • Finala Concursului Echipelor are loc în iunie, unde vei asista fie în calitate de concurent față în față cu cei mai buni competitori la nivel de grup, fie ca spectator, alături de ceilalți participanţi la programul Growww și vei încheia astfel oficial anul competiţiei.
 • Există şansa ca pe perioada verii - dacă totul a mers bine – să primești o ofertă de reînnoire a contractului cu compania.
×