Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

2002-ben, amikor még csak 39 töltőállomásból álló hálózata volt, a MOL Románia elkezdte fejleszteni az üzemanyagkártya rendszerét, amely a hitelkártyához hasonlóan belföldi és nemzetközi szinten használható. Jelenleg ezeket a kártyákat Gold Card Europe, Gold Card România és Gold Card Prepaid kártyáknak nevezik és ezt a fizetési eszközt a havi 500 liternél többet fogyasztó vállalatok számára dolgozták ki. Az üzemanyagkártya rendszer működését fenntartó szolgáltatásokat a román gazdasági fejlődés és az ügyfelek igényei alapján fejlesztették ki.

A MOL-kártya hátterében egy teljes informatikai rendszer áll, amely biztosítja a költségek és az autóflotta fölötti kontrollt. A tranzakció biztonsága pedig elsőrendű fontosságú az ügyfelek és a MOL számára egyaránt.

Előnyök:

 • Listaár és kedvezményes ár
 • Határidős számlázás és fizetés
 • A MOL Gold kártyát a MOL-csoport és partnereinek mintegy 3 300 kútján fogadják el
 • Kontrol és online költségfigyelés a Kártya Központ révén
 • GPS/GPRS-alapú autóflotta figyelés
 • Az Áfa visszaigénylése és matricák vásárlása
 • Service 24 nemzetközi műszaki asszisztencia

MOL Group Gold Card Europe és MOL Group Gold Card România hitelezés

MOL Group Gold Card Europe és MOL Group Gold Card RomâniaRegionális szinten kiterjedt elfogadói hálózat, költséghatékonyság, biztonság és hozzáadott értékű szolgáltatás a vállalatok számára. Ez a módja annak, ahogyan a MOL Group Gold Card Europe támogatni tudja azokat a vállalatokat, amelyeknek nemzetközi útjai vannak és integrált szolgáltatásra van szükségük annak érdekében, hogy hatékonyan kezelhessék a szállítási költségeiket.

Kire vonatkozik?

A Gold Card Europe kártyát olyan vállalatok számára hozták létre, amelyek:

 • egy megfelelő, egyszerű és biztos megoldást szeretnének használni az üzemanyag beszerzésre és a szállítással kapcsolatos szolgáltatásokra
 • szeretnének örülni a kártya biztonságos használatának és irányítani szeretnék a beszerzéseket
 • a régió egyik legnagyobb töltőállomás hálózatát szeretnék használni
 • jó minőségű üzemanyagot szeretnének tankolni.

A Gold Card Europe előnye, hogy határidőben fizet, akár Románia területén kívül is. A Gold Card Europe révén előnyös árakban részesül mind Romániában, mind pedig a partner hálózatokban. Fedezze fel az MOL Group Gold Card Europe előnyeit!

A határidőben történő fizetés komfortja mellett a Gold Card Europe segítségével Ön a vállalkozása számára egy egészséges cash flow-al rendelkezik. A számlázási időszakot és a fizetési határidőt a szerződésben határozzák meg és biztosítani fogják Önnek a költségek kiszámíthatóságát. Folyamatosan követni tudja a Kártyaközponton keresztül a rendelkezésre álló egyenleget. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bővebb információkat szeretne a Kártyaközpont vonatkozásában!

A MOL Group kártyaelfogadói hálózatában immár közel 3 000 töltőállomáson használható a Gold Card Europe. A Gold Card Europe elfogadott fizetési eszközként Romániában, Magyarországon, Szerbiában és Szlovéniában a MOL töltőállomásokon; Ausztriában, a Diesel 24 hálózat (kiemelt töltőállomások) keretében, Kufstein-ban az Inntaler-nél és St. Valentin-ben a masterDiesel-nél; Szlovákiában a Slovnaft, Csehországban a MOL, PapOil és a Slovnaft, Horvátországban az INA és a Tifon, Bosznia-Hercegovinában az Energopetrol hálózatban és a HoldINA kiemelt töltőállomásain, valamint Olaszországban az API/IP hálózatban.

A Gold Card Europe kártyát elfogadó töltőállomások listájáért kattintson ide.

Bővebb információkért a MOL Group Gold Card Europe vonatkozásában, lépjen a www.molgroupcards.com weboldalra.

MOL Group Gold Card România: Belföldi lefedettség

Biztonság, költséghatékonyság, minőség a vállalatok számára. Ez a módja annak, ahogyan a MOL Group Gold Card România támogatni tudja azokat a vállalatokat, amelyeknek belföldön vannak útjaik, amelyek könnyen és hatékonyan szeretnék irányítani az utazással kapcsolatos költségeiket, jó minőségű üzemanyagot használva. A Gold Card România alapvető jellegzetességei megegyeznek a Gold Card Europe kártya jellegzetességeivel. Az Ön vállalatának üzemanyagkártya portfóliója testre szabható, Ön kiválaszthatja a nemzetközi és belföldi szinten elfogadott kártyákat különböző gépjárművekre vagy felhasználókra.

Fedezze fel az MOL Group Gold Card România előnyeit!

A határidőben történő fizetés komfortja mellett a Gold Card România segítségével Ön a vállalkozása számára egy egészséges cash flow-al rendelkezik. A számlázási időszakot és a fizetési határidőt a szerződésben határozzák meg és biztosítani fogják Önnek a költségek kiszámíthatóságát. Folyamatosan követni tudja a Kártyaközponton keresztül a rendelkezésre álló egyenleget. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bővebb információkat szeretne a Kártyaközpont vonatkozásában!

A MOL Group kártyaelfogadói hálózatában a Gold Card România több mint 200 romániai töltőállomáson használható. A Gold Card România kártyát elfogadó töltőállomások listájáért kattintson ide.

Bővebb információkért az MOL Group Gold Card România vonatkozásában, lépjen a www.molgroupcards.com weboldalra.

Kapcsolódó Linkek

MOL Group Gold Card Prepaid România

MOL Group Gold Card Prepaid RomâniaBiztonság, költséghatékonyság, minőség a vállalatok számára. Ez a módja annak, ahogyan a MOL Group Gold Card Prepaid România támogatni tudja azokat a vállalatokat, amelyeknek belföldön vannak útjaik, amelyek könnyen és hatékonyan szeretnék irányítani az utazással kapcsolatos költségeiket, jó minőségű üzemanyagot használva. Felkínáljuk az előlegben fizetés lehetőségét a szigorú irányítás és a beütemezett üzemanyagbeszerzés érdekében.

Előlegben fizetés

A Gold Card Prepaid előlegben fizetési módja lehetővé teszi, hogy tankolás előtt feltöltse a kártya számláját egy meghatározott összeggel. Emellett, a Gold Card Prepaid kártyát használó ügyfelek kedvezményben is részesülnek a töltőállomás áraihoz viszonyítva.

Olcsóbban tankol, fölösleges tranzakció díjak nélkül és anélkül, hogy készpénzt használna.

A kártya feltölthető mind bankátutalással, mind pedig a töltőállomásokon. Míg a bankátutalásos feltöltéshez 2 munkanapra van szükség, a töltőállomáson történő feltöltés online, így a pénzösszeg azonnal megjelenik az Ön kártyaszámláján. Hasonlóképpen, nincsen semmilyen jellegű korlátozás a havi feltöltéseket illetően, feltöltheti kártyáját bármennyiszer kívánja.

Emellett, a Kártyaközponton keresztül, online és nonstop figyelemmel követheti a végrehajtott tranzakciókat.

A Gold Card Prepaid használható bármely romániai töltőállomáson. Mind az újrafeltöltés, mind pedig a fizetés a Mol töltőállomások belső hálózatában lehetséges. Amennyiben a MOL Group kártyákat nemzetközi szinten szeretné használni, lépjen be a következő linkre.

Bővebb információkért az MOL Group Gold Card Prepaid vonatkozásában, lépjen a www.molgroupcards.com weboldalra.

Szerződést szeretnék kötni a MOL Group Gold Card Prepaid

MOL Group Gift Card

Szeretne egy elegáns és különleges ajándékot adni? Szeretné megjutalmazni az üzleti partnereit, ügyfeleit, alkalmazottjait vagy szeretteit? A MOL Group Gift Card megfelelő erre a célra!

A MOL Group Gift Card olyan vállalatok számára hozták létre, amelyek:

 • üzleti partnereiket, ügyfeleiket vagy alkalmazottjaikat egy átfogó felhasználási lehetőségű modern ajándékkal szeretnék megjutalmazni
 • előre meghatározott értékben (minimum 50 lej) szeretnének személyre szóló jutalmat nyújtani
 • marketing tevékenységüket elegáns, különleges dizájnnal ellátott ajándékokkal kívánják ösztönözni

Ugyanakkor egy Gift Card előnyeit élvezheti akkor is, ha:

 • szerettei számára egy olyan jó ajándékötletet keres, amelyet a megajándékozott akkor használhat fel, amikor szeretne
 • szeretné támogatni a családja és a barátai mobilitását, az üzemanyag értékjegyeknél elegánsabb és hatékonyabb alternatívát nyújtva számukra.

A Gift Card ingyenes és nem tartozik hozza semmilyen díj vagy jutalék, így Ön csupán azt az összeget fogja kifizetni, amelyet a kártyára feltölt. Az egyenleg a kártyával elérhető és a töltőállomásokon kínált bármely termékre és szolgáltatásra felhasználható. A Gift Card-al való vásárlás ugyanazt a választási szabadságot nyújtja és ugyanazokon az árakon, akár a készpénzzel vagy a bankkártyával való kifizetés esetén. A MOL Gift Card-al rendelkező ügyfelek ugyanakkor a beszerzésre igényelhetnek adóügyi számlát és lehetséges a vegyes kifizetés is (Gift card-al, plusz bankkártyával vagy készpénzzel). A kártya használható bármennyiszer a kártyatulajdonos azt használni kívánja, mindaddig, amíg a rendelkezésre álló egyenleg fedezi a beszerzések árát és mindaddig amíg a kártya aktív.

A MOL Group Gift Card-ot bármely MOL töltőállomáson be lehet szerezni, illetve fel lehet tölteni, továbbá rendelni lehet a MOL Románia székhelyén, szerződéskötés útján. Ebben az esetben a kártya feltöltése bankátutalással történik. Nagy rendelések esetén (1500 kártya fölött), a kártyákat lehet személyre szabott dizájnnal rendelni.

 

MOL - DKV Nemzetközi Kártya

Európában több mint 22 000 töltőállomásnál, 10 000 javítóműhelyben és több száz alagút, komp és autópálya vonalon használható a MOL - DKV nemzetközi kártya. A kártyát szerződött, MOL Arany és MOL Ezüst kártyával rendelkező ügyfeleink igényelhetik.


Európa területén érvényes kártyák

A MOL Románia kulcsfontosságúnak tartja a jelentős külföldi forgalmat lebonyolító ügyfelei legteljesebb körű kiszolgálását is. Ezért hoztuk létre a MOL-csoport országain kívül Európa többi országában is használható MOL - DKV nemzetközi kártyát.

A DKV Európa egyik legnagyobb üzemanyagkártya-szolgáltatója. Ezért olyan stratégiai partner a MOL számára, amellyel együttműködve szinte egyedülálló nagyságú, nemzetközi elfogadó-hálózat válik elérhetővé ügyfeleink számára. A hálózat nagysága meghaladja a 22 000 töltőállomást, 10 000 javítóműhelyt, a kártya továbbá több száz autópályán, alagútnál és kompnál is használható fizetőeszközként. Egyszóval a MOL - DKV nemzetközi kártya szükségtelenné teszi más, kiegészítő nemzetközi üzemanyagkártya használatát!

 

A MOL - DKV nemzetközi kártya legfontosabb előnyei

 • A MOL-csoport országain (Horvátország, Magyarország, Románia, Szlovákia, Szlovénia) kívül is használható. Ennek megfelelően a kártyát elsősorban azon vállalati partnereinknek ajánljuk, akik már rendelkeznek MOL Arany, illetve Ezüst üzemanyagkártyával, de szolgáltatásainkat szeretnék a MOL-régión kívül is igénybe venni.
 • Az üzemanyag mellett kenőanyagok, autóalkatrészek, autópálya- és kompdíjak fizetésére, valamint szerviz- és asszisztencia árának kiegyenlítésére is alkalmas.
 • ÁFA visszaigénylés: az elsősorban közúton történő áruszállítással foglalkozó cégek a MOL-DKV kártya által visszaigényelhetik az ÁFÁ-t a külföldi üzemanyagvásárlások után, továbbá az Európai Unió 12 országában igénybevehető a nettószámlázás.
 • További előnyök rejlenek a számlázásban, amelyeket a számlatulajdonos nevére utólag állítanak ki. A MOL kéthetente bocsát ki ezeket a számlákat a kártyák felhasználási helyétől függetlenül, euróban.
 • A kártya rendelkezik a készpénzkímélő, üzemanyagfizető-eszközök esetében megszokott valamennyi kényelmi és biztonsági előnnyel:
 • A kártya mágnescsíkos és dombornyomott egyben. Ez azt jelenti, hogy a kártya terminál hiba vagy hálózati probléma esetén is alkalmas az elfogadásra.
 • Az elveszett MOL - DKV nemzetközi kártya a MOL ügyfélszolgálatán bármikor letiltható.

 

Kinek ajánljuk a MOL – DKV nemzetközi kártyát?

A MOL - DKV nemzetközi kártyát mindazon Arany és Ezüst kártyás ügyfelünknek ajánljuk, akik a MOL-csoport országain kívül is jelentős üzleti, fuvarozási, szállítmányozási forgalmat bonyolítanak le.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a MOL - DKV nemzetközi kártya, kérjük, keresse MOL-kártyás üzletkötőjét, vagy kérjen bővebb tájékoztatást a MOL ügyfélszolgálatán.

Hasznos információk fuvarozók számára

Új úthasználati díjak

A MOL GOLD üzemanyagkártya felhasználható az új útdíj kifizetésére, az eddigi eljárásnak megfelelően a kifizetett összegek megjelennek az Ön kártyaszámláján.

Részletes tudnivalók az új útdíjról a www.hu-go.huoldalon találhatók.

Az útdíj kifizethető az itt letölthető töltőállomásokon.

{{-- content goes here from dom --}}
A Weboldalon használt sütik beállítása
A MOL Románia weboldalain mért oldal-használat elemzések, aktivitások felhasználása annak érdekében, hogy személyre szóló ajánlatokkal kereshessünk meg a megadott elérhetőségeiden (amennyiben megadtál ilyen elérhetőséget pl. regisztráció során)


A Weboldalon használt sütik beállítása

A MOL Románia weboldalain mért oldal-használat elemzések, aktivitások felhasználása annak érdekében, hogy személyre szóló ajánlatokkal kereshessünk meg a megadott elérhetőségeiden (amennyiben megadtál ilyen elérhetőséget pl. regisztráció során)

Ezzel a beállítással engedélyezed:

 • Munkamenet sütik
 • Használatot elősegítő sütik

Ezzel a beállítással NEM engedélyezed:

 • Érdeklődési körödnek megfelelő hirdetések (remarketing) megjelenítése a weboldalon kívül (pl. közösségi média)
 • A MOL Románia weboldalain mért oldal-használat elemzések, aktivitások felhasználása annak érdekében, hogy személyre szóló ajánlatokkal kereshessünk meg a megadott elérhetőségeiden (amennyiben megadtál ilyen elérhetőséget pl. regisztráció során)

Ezzel a beállítással engedélyezed:

 • Munkamenet sütik
 • Használatot elősegítő sütik
 • Statisztikai célú webanalitikai mérések
 • Érdeklődési körödnek megfelelő hirdetések (remarketing) megjelenítése a weboldalon kívül (pl. közösségi média)

Ezzel a beállítással NEM engedélyezed:

 • A MOL Románia weboldalain mért oldal-használat elemzések, aktivitások felhasználása annak érdekében, hogy személyre szóló ajánlatokkal kereshessünk meg a megadott elérhetőségeiden (amennyiben megadtál ilyen elérhetőséget pl. regisztráció során)

Ezzel a beállítással engedélyezed:

 • Munkamenet sütik
 • Használatot elősegítő sütik
 • Statisztikai célú webanalitikai mérések
 • Érdeklődési körödnek megfelelő hirdetések (remarketing) megjelenítése a weboldalon kívül (pl. közösségi média)
 • A MOL Románia weboldalain mért oldal-használat elemzések, aktivitások felhasználása annak érdekében, hogy személyre szóló ajánlatokkal kereshessünk meg a megadott elérhetőségeiden (amennyiben megadtál ilyen elérhetőséget pl. regisztráció során)

Süti tájékoztató

×