Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

A Kártyaközpont a Gold Card Europe, a Gold Card România és a Gold Card Prepaid üzemanyagkártyák optimalizált online kezelő platformja.

A Kártyaközpont leleményes és teljes megoldást nyújt a kártyákkal kapcsolatos információk, beállítások és akciók kezelésére és ideális eszköz a mindig mozgásban levő partnerek számára.


Ismertető

Ha Gold Card Europe, Gold Card România vagy Gold Card Prepaid üzemanyagkártyát választott, a Kártyaközpont megannyi előnyt kínál Önnek az üzemanyagköltségek online nyomon követése és kezelése tekintetében.
Tovább

Regisztráció

A Kártyaközponthoz kizárólag azok a szerződéses partnereink férhetnek hozzá, akik Gold Card Europe, Gold Card România vagy Gold Card Prepaid üzemanyagkártyával rendelkeznek.
Tovább

Belépés

Ha Ön regisztrált felhasználó, akkor bármilyen internetes hozzáféréssel rendelkező számítógépről beléphet a Kártyaközpontba.
Tovább

×