Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Teljes eladási, logisztikai és adminisztratív szakembergárda áll az Ön rendelkezésére az igényeinek, elvárásainak megfelelő ajánlatokkal és megoldásokkal az üzemanyaggal kapcsolatos költségeinek csökkentése érdekében.

Rendelkezik az Ön cége üzemanyag-raktározásra alkalmas felszereléssel? Vagy szeretne egy olyan tartály birtokába jutni, amely ezt a célt szolgálja?

  • A MOL Románia az Ön rendelkezésére bocsátja a legmagasabb minőségi standardoknak megfelelő, Euro 5-ös termékekre vonatkozó nagykereskedelmi üzemanyagkínálatát.
  • A megrendelt üzemanyagot az Ön igényeinek megfelelően szállíthatjuk azokra a helyszínekre, ahol kifejti üzleti tevékenységét vagy a szállítást végezheti Ön az arra megfelelő gépkocsi-ciszternákkal.
  • A forgalmazott termékek és áraik tanulmányozásához kérjük, töltse le ezt a fájlt
×