Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Kenéstechnikai szaktanácsadás

Megfelelő kenőanyag kiválasztása? Technikai probléma? Vagy általános kérdések? - sokéves tapasztalattal rendelkező szakértői csapatunk minden kenéssel kapcsolatos kérdésre tudja a választ!

 

Fordítson nagy gondot a kenőanyagokra!

A kenőanyagok a gépek, járművek, berendezések működésére gyakorolt hatása jóval nagyobb, mint amit erről sokan gondolnak.

Hatással vannak azok megbízhatóságára, karbantartási költségeire és élettartamára. A jól megválasztott és szakszerűen felhasznált kenőanyagok jelentősen hozzájárulnak egy vállalateredményességéhez. 

 

Használja ki a kenőanyagok által nyújtott lehetőségeket!

A kenőanyagok felhasználásához, a bennük rejlő lehetőségek maximális kihasználásához szakértelem és tapasztalat szükséges.

Sokéves tapasztalattal rendelkező szakértői csapatunk minden kenéssel kapcsolatos kérdésben segít, legyen szó a megfelelő kenőanyag kiválasztásáról, technikai problémáról vagy a kenőanyagokkal kapcsolatos általános kérdésekről.

 

Alkalmazza szakértőink tudását Ön is!

Magasan képzett tribológiai szakembereink segítséget nyújtanak a kenőanyagokkal kapcsolatos minden kérdésben!

Kenőanyag kiválasztás

Segítünk gépparkhoz optimalizált, a műszaki követelményeket hiánytalanul biztosító kenőanyag-portfolió összeállításában.

Javaslatainkban figyelembe vesszük a kenőanyagokkal elérhető energia-megtakarítási lehetőségeket is.

Speciális feladatok megoldása

Rendelkezésre állunk a gépek kenésével összefüggő egyedi, speciális feladatok, valamint az esetleges problémák megoldásában.

Költséghatékony működés támogatása

Az olajdiagnosztikán alapuló gépállapot-figyelési rendszer segítségével mérnökeink részt vesznek az állapotfigyelési rendszerek megtervezésében, értékelik az olajminták laboratóriumi vizsgálata során kapott eredményeket, a levonható következtetésekre támaszkodva megfogalmazzák a szükséges intézkedésekre vonatkozó javaslataikat.

Fenntarthatóság biztosítása

A természeti környezet védelme közös feladatunk. Megfelelő szakszerűség mellett biztosítható, hogy a kenőanyagok ne veszélyeztessék a környezetet.

Hasznos linkek

Kérdezze szakértőnket!
Cristian Grigorescu

Vegyészmérnök
Kenőanyagok

cgrigorescu@molromania.ro
Felkeltettük az érdeklődését?

×