Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Üzemanyag-megtakarítás kalkulátor

Az üzemanyag-takarékos MOL Dynamic Mistral 5W-30 motorolaj bizonyítottan 1,4% üzemanyag-fogyasztás csökkentést eredményez, amelyet a Waberer's-szel közösen végzett tesztünk is alátámaszt. Így használata komoly költségmegtakarítást eredményez, ráadásul alacsonyabb kenőanyag-fogyasztás és megnövekedett motorélettartam is elérhető vele.

Töltse ki az alábbi mezőket járművei adataival és számolja ki, mennyit takaríthat meg flottájánál éves szinten a MOL Dynamic Mistral 5W-30 motorolaj használatával a hagyományos SAE 15W-40 motorolajjal szemben.

Eredmény

Standard
15W-40
motorolajjal

l

Ft

MOL Dynamic
Mistral 5W-30
motorolajjal

l

Ft

Ön ennyit takaríthat meg egy év alatt:

A kalkuláció az Ön által megadott átlagos üzemanyag-fogyasztás, éves futásteljesítmény, üzemanyagár és motorolaj-felhasználás alapján készült. A kalkulációban szereplő motorolaj árak 2016-os nettó átlagárak.

Győződjön meg a

MOL Dynamic Mistral 5W-30
motorolajunk üzemanyag-fogyasztást
csökkentő hatásáról tesztfilmünkből!

Olvasson bővebben...

a Waberer's-szel közösen végzett üzemanyagfogyasztási tesztünkről!

×