Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Rólunk

FinomítóA MOL kenőanyag gyártó, forgalmazó és szolgáltató leányvállalata, a MOL-LUB Kft. az általa fejlesztett korszerű, a világ élvonalába tartozó minőséget képviselő kenőanyagaival és magas szintű műszaki szolgáltatásaival több, mint 40 ország piacán áll partnerei rendelkezésére.

Statisztikák

Statisztikák


Több mint egy évszázados minőség

Vacuum Oil Company R.T.A MOL-LUB Kft. története 1907-ig nyúlik vissza, amikor Almásfüzitőn megkezdte a termelését a Vacuum Oil Company kenőanyag gyára. A telephely ma is a hazai kenőanyag-gyártás központja, 2002 óta MOL-LUB Kenőanyag Gyártó Forgalmazó és Szolgáltató Kft. néven.

A Slovnaft MOL-csoportba történt integrációja következtében a szlovák kenőanyaggyártás 2004-től az almásfüzitői gyárba került át. Ezzel a koncentrált termelési háttérrel, valamint a szinergiák sikeres kiaknázásával Magyarországon és Szlovákiában piacvezetővé vált a vállalat, míg Csehországban és Romániában jelentős piaci részesedést sikerült megszereznie.


A MOL-LUB a közép-kelet-európai régió meghatározó szereplője

Mára a MOL-LUB a kenőanyaggyártás egyik legjelentősebb piaci szereplőjévé vált a közép-kelet-európai régióban Magyarországon, Szlovákiában és Horvátországban is piacvezető.

A MOL-LUB Kft. több mint 850 termékével és számos szolgáltatásával közel 40 ország piacán van jelen. A vállalat több mint 9 millió darab kiskiszerelt terméket és több mint 60 kt kenőanyagot értékesít évente. Az értékesítés a kelet-közép-európai régióra, azon belül is a magyar, a szlovák, a cseh, a román, a horvát és a bosznia-hercegovinai piacokra fókuszál. A vállalat számos más térségbeli piacra is exportál, olyan tengerentúli országokba, mint Tajvan, a Cook-szigetek és Kína. A főbb exportterületeken kívül a cég olyan meghatározó piacokon is jelen van, mint az orosz, az ukrán, az olasz és a szerb piacok.

Töltőállomások Európában - térkép

 

Kenőanyagok és szolgáltatások széles skálája

MOL-LUB Kft. a világ élvonalába tartozó minőséget képviselő kenőanyag-választékkal rendelkezik. A termékek között megtalálhatóak a közlekedési kenőanyagok, ipari kenőanyagok, zsírok, fémmegmunkálási segédanyagok, autókemikáliák, kenőanyag adalékok, AdBlue és egyéb speciális termékek is.
A vállalat termékkínálata teljesen megfelel a legkorszerűbb ACEA és API előírásoknak és olyan piacvezető autóipari és gépipari gyártók jóváhagyásaival is rendelkezik, mint a Volkswagen Group, a Mercedes-Benz, a Volvo, a Renault, a MAN, a Scania, a Siemens, a Bosch-Rexroth, az Alstrom és a Flender.
A kenőanyagok, a hozzáadott értéket képviselő széleskörű szolgáltatások és az alkalmazásukhoz szükséges gyakorlati tapasztalatok együttesen képezik a MOL-LUB kínálatának teljes választékát. A vállalat szolgáltatási palettája a kenéstechnikai igények teljes skáláját lefedi: legyen szó akár magas szintű oktatási- vagy tanácsadói tevékenységről, a kenőanyagok helyszíni karbantartásáról, személyre szabott kenőanyag fejlesztésről, a kenéstechnikai tevékenység átvilágításáról vagy a MOL-LUB Kft. WearCheck laboratóriumában végzett olaj- és gépdiagnosztikáról. A MOL WearCheck laboratóriuma évente több mint 7000 olajminta bevizsgálást végez.

Innovációs és technikai kiválóság

A MOL-LUB Kft. termékfejlesztéssel és kenéstechnikai szolgáltatások nyújtásával foglalkozó mérnökei folyamatosan figyelemmel kísérik a vezető járműgyártó- és ipari berendezés-gyártó vállalatok tevékenységét annak érdekében, hogy az általuk fejlesztett kenőanyagok folyamatosan kielégítsék a legújabb követelményeket. Napi kapcsolatban állnak a kenőanyag-adalékok fejlesztésében élenjáró vállalatok munkatársaival, így első kézből kapnak információkat a technológiai újdonságokról. A közel 400 alkalmazott munkáját korszerű berendezésekkel felszerelt, független intézet által akkreditált kutatólaboratórium támogatja, amely lehetőséget nyújt a legkorszerűbb vizsgálati technikák alkalmazására.

×