Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Az akció egy olyan kezdeményezés része, amelyet a MOL-csoport több országban is megvalósított, ahol kiskereskedelmi tevékenységet folytat. Így köszönjük meg a romániai kórházak egészségügyi dolgozóinak emberfeletti munkájukat, a rendkívül fontos szerepet, amelyet a koronavírus megfelelő kezelésében játszanak.

Az orvosok, ápolók, mentőszemélyzet, kisegítő személyzet, kórházi ápolók a munkahelyi igazolványuk felmutatásával a MOL Románia bármelyik töltőállomásán vendégeink egy Fresh Corner kávéra, amelyet az önkiszolgáló részen elérhető 24 féle kávé közül választhatnak ki, mellé pedig egy 500 ml-es szénsavmentes vizet adunk.

Az akció időtartama 27.04.2020 - 31.05.2020. A meghosszabbítás lehetőségét fenntartjuk, a koronavírus romániai helyzetének alakulásának függvényében.

Az akció nem kötött egyéb termékek vagy szolgáltatások vásárlásához és érvényes bármelyik MOL töltőállomáson (kivéve a MOL Partner töltőállomásokat).

×