Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

  • romániai útadó matrica: A MOL töltőállomásokon kiegyenlíthetik a romániai országút-hálózat használati díját (elektronikus matrica).
  • magyarországi úthasználati matrica: Magyarország autópályái, közútjai és az országutak bizonyos részei, 3.5 tonna alatti gépjárműveknek és autóbuszoknak kizárólag az úthasználati matrica megvásárlása révén használhatók. A szolgáltatást biztosító MOL töltőállomások listája letölthető INNEN
  • eToll: A 3.5 tonnát meghaladó gépjárművek vezetői a HU-GO rendszer által fizethetik ki a MOL töltőállomásokon a magyarországi úthasználati díjat, ITT. A szolgáltatáshoz való hozzáférés érdekében a következő információk szükségesek: forgalmi rendszám, gépjármű-kategória, környezetszennyezési osztály, a gépkönyvnek megfelelő műszaki méretek.
  • Fetești híd átkelési díját: Kezdje a vakációt a MOL töltőállomáson! Fizesse ki a Fetești-i híd átkelési díját a MOL benzinkutakon, és kerülje el a tengerpartra vezető autópályák zsúfoltságát. A szolgáltatást biztosító töltőállomások listája letölthető INNEN.

Útadó matricája érvényességét Itt ellenőrizheti!

×