Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Takarítson meg időt magának miközben tankolni hozza az autót. A benzinkutjainkon lévő boltokban széles termékválasztékkal várjuk: édességek, ropogtatnivalók, üdítő és alkoholos italok, játékok és kiváló ajándékok. Továbbá, kedvezményes árakat biztosítunk , ha legalább négyet vásárol ugyanabból a termékből! Keresse a zöld címkékkel ellátott termékeket, és számolja ki megtakarításait!

Fedezze fel a MOL töltőállomások legújabb üzletét, a Fresh Cornert!

A kávé iránti megkülönböztetett figyelem, friss péksütemények és árucikkek széles skálája fémjelzi a Fresh Cornert. Bő választékkal várjuk Önt frissen felújított üzleteinkben! A Fresh Corner-üzletek listáját itt találja.

Üzleteink önkiszolgáló részlegén válassza ki kedvencét a 21 fajta frissen őrölt kávétípus közül! Vanília, karamell vagy praliné ízű kávéspecialitásokkal várjuk! Ha viszont presszókávét inna, 19 fajta kávé közül választhatja ki azt, amelytől legjobban indul a napja!

Vadonatúj szendvicskínálattal várjuk, amelyhez a frissen sült kenyér típusát Ön választja ki! Csodásan puha croissant és péksütemények széles választékát találja üzleteinkben!

Egy kellemes ebédszünetre vagy egy könnyű otthoni vacsorára választhat egy finom pizzát* vagy ízletes salátát!

* Az ajánlat a készlet erejéig, a gyorsfagyasztott pizzákra érvényes: Dr. Oetker Ristorante 4 formaggi 305 g, Dr. Oetker Ristorante Capricciosa 340 g, Dr. Oetker Ristorante Prosciutto 320 g. Elkészítési idő: körülbelül 2 perc.

Fedezze fel élelmiszerboltjainkat, ahol termékek széles választékával várjuk! Tésztafélék, öntetek, liszt, cukor, olaj, konzervek, tejtermékek, felvágott, mindez rendkívül vonzó áron! Célunk, hogy az Ön kedvenc üzlete legyünk, ahol mindent megtalál, amire szüksége van!

×