Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

A MOL állomásokkal közelebb vagyunk az ügyfeleinkhez

A MOL-csoport fejlesztési stratégiája a fogyasztói igények azonosítására és azok kielégítésére irányuló megoldások előkészítésére összpontosít, azáltal, hogy bővíti az ajánlatait és átalakítja a MOL töltőállomások hálózatát mobilitási és kiegészítő szolgáltatásokkal. Ebben a tekintetben a MOL állomáshálózat 3 új lehetőséget nyitott a Brajla (MALL Brăila), Gyulafehérvár (Dedeman Alba Iulia) és Roman (Kaufland) bevásárlóközpontokba látogató ügyfelek számára.

Az ügyfelek felfedezhetik a MOL EVO üzemanyagok előnyeit ezen a 3 új állomáson a MOL EVOTECH Formula adalékanyag-csomaggal. Ez a megkülönböztető tényező a MOL EVO üzemanyag receptjében, biztosítva így a hatékony és tartós motortisztítást és hosszú távú előnyökkel is jár: optimális üzemanyag-fogyasztás, hosszabb motor élettartam, jobb teljesítmény.

Ezenkívül a MOL Románia hűséges ügyfelei jutalomban részesülnek az új helyszíneken tett minden látogatáskor, személyreszabott előnyökkel járva. A vásárlások egy részét A MultiBonus-kártyáikra hűségpontok formájában visszakapják. A hűségprogramba való regisztrálás folyamata gyors, helyben történik, egy rövid regisztrációs űrlap kitöltésével.

Ezen állomások teljes részletei a következők:

MOL töltőállomás Cím Helység Megye
MOL Brăila Sat Vărsătura, Str. Principală nr. 4B Vărsătura Brăila
MOL Roman Str. Artera Vest nr. 2BIS Roman Neamț
MOL Alba Iulia Str. Gheorghe Șincai nr. 4 Alba Iulia Alba
×