Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Mindent megteszünk azért, hogy a vezetés élvezetes legyen! A termékeink: fékfolyadékok, fagyálló hűtőfolyadékok, szélvédőmosók mindig melletted állnak, és mint láthatatlan szurkolók biztosítják autód kényelmét és a gondtalan vezetést.

Fékfolyadékok
Fékezzen biztonságosan! Kiváló minőségű fékfolyadékjaink alkalmasak minden típusú személygépjárműhöz, kereskedelmi vagy heavy duty járműhöz. Termékeink pedig eleget tesznek a legszigorúbb szabványoknak is.
Tovább

Fagyálló hűtőfolyadékok
Ha termékeinket használja, akkor még a legfagyosabb nappalokon is biztonságban érezheti magát! Fagyálló hűtőfolyadékaink alkalmasak minden típusú motorhoz, biztosítva a leghatékonyabb védelmet a legzordabb időjárási viszonyok mellett is.
Tovább

Szélvédőmosó folyadékok
Csillogó szélvédőt szeretne? Szélvédőmosóink hatékonyan tisztítják mind a szélvédőt, mind az üvegfelületeket, évszaktól függetlenül.
Tovább

AdBlue
Készítmény az SCR (szelektív katalitikus redukció) rendszerrel ellátott dízelüzemű járművek nitrogénoxid (NOx) emissziójának csökkentésére.
Tovább

×