Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

 

Camelia EneCamelia Ene
Ügyvezető igazgató

2007 márciusa óta tagja MOL Románia munkaközösségének, 2016 novemberében nevezték ki a vállalat ügyvezető igazgatójának. A kiskereskedelmi osztály Shop részlegének vezetőjeként kezdte pályafutását a MOL-nál, majd 2010 októberében átvette a marketing osztály vezetését. 2013 májusában a kiskereskedelmi osztály vezetője lett, ebben a pozícióban a MOL Románia több mint 200 töltőállomásból álló hálózatának működését irányította. 2000 és 2007 között több munkakört is betöltött a gyorsan forgó fogyasztási cikkek (FMCG) piacán, jelentős tapasztalatot szerzett eladások és kereskedelmi kapcsolatok terén. Camelia a bukaresti Román-Amerikai Egyetemen szerzett közgazdász oklevelet, később a Glendale-i (USA) Thunderbird School of Global Management-en tanult.

 

Zoltan MagyarMagyar Zoltán
pénzügyi igazgató, MOL Románia

2017 márciusában lett a MOL Románia pénzügyigazgatója, és jelenleg a Pénzügyi, az IT és a Corporate Services osztályok tevékenységét irányítja. Romániai kinevezését megelőzően több kulcspozíciót töltött be a MOL-csoportnál, például annak kurdisztáni, kutatás-kitermeléssel foglalkozó vállalatánál, a MOL Kalegránnál volt ügyvezető igazgató. A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen (a mai Corvinus) szerzett közgazdász diplomát 1999-ben, egy évvel később pedig a párizsi Pantheon-Assas Egyetemen végzett pénzügyi mesteri képzést. 2013 és 2014 között Magyar Zoltán egy évet töltött Csádban önkéntesként, ahol az Orvosok Határok Nélkül pénzügyi és humán erőforrás programjait koordinálta.

 

Emanuela MererEmanuela Merer
Jogi igazgató

Emanuela Mazilu-Merer több mint 15 éves jogi tapasztalattal rendelkezik, ingatlan, banki, pénzügyi és olajipari területeken, de fúziókkal, akvizíciós ügyletekkel és szervezetirányítással is foglalkozott. Mielőtt a MOL Románia csapatához került, Emanuela Merer az Anchor Group (a Bucuresti Mall és a Plaza România bevásárlóközpontok, valamint az Anchor Plaza irodaház fejlesztője) jogi osztályának volt a vezetője, valamint az Erste csoporton belüli BCR Real Estate Management-nél volt jogi igazgató. 2013 óta a MOL Románia jogi igazgatója, mind a vállalat jogi csapatát, mind pedig a jogi szolgáltatásokat nyújtó partenrek tevékenységét irányítja.

 

Levente BorvizBorviz Levente
Kiskereskedelmi igazgató

Közel 15 éves MOL Romániás múlttal, Borvíz Levente 2017 szeptemberében lett a MOL Románia Kiskereskedelmi vezetője. Levente 2003 januárjában csatlakozott a MOL Románia csapatához területi képviselőként, 2011 augusztusában átvette a Senior Shop & Sales Manager munkakört, majd 2015 augusztusában Sales & Marketing Manager lett. Kiskereskedelmi igazgatóként Borvíz Levente a MOL Románia több mint 230 töltőállomása tevékenységének összehangolásáért felel. Borvíz Levente a brassói Dimitrie Cantemir Egyetemen szerzett közgazdász diplomát, a nagyszebeni Lucian Blaga Egyetemen pedig Pénzügyi és szervezetirányítás mesteri képzésen vett részt.

 

Gabriela NeamțuGabriela Neamțu
Corporate Center & HR igazgató

Gabriela Neamțu 2005-ben csatlakozott a MOL Románia csapatához az újonnan megalapított, Corporate Services részleg beszerzői pozíciójába. 2008-ban Senior beszerző lesz, majd 2010-ben átveszi a Corporate Services részleg vezetését, ahol a MOL Románia beszerzéseiért, a gyurgyevói (Giurgiu) üzemanyagterminál projektjének második szakaszának megvalósításáért, valamint a romániai MOL irodák kibővítési és áthelyezési projektjeiért felelt. 2016 augusztus és 2017 december között Gabriela Neamţu a Corporate Center Manager tisztséget vette át, ahol a Humán Erőforrás, a Kommunikációs és Corporate Services osztályok tevékenységéért felelt, majd 2017 decemberétől a Humán Erőforrás tevékenységeit, valamint a szervezeti tervezéssel és szervezetirányítással, LEAN-nel, műszaki megfeleléssel és igazgatással kapcsolatos tevékenységeket koordinálja. A Babeş-Bolyai Tudományegyetemen szerzett oklevelet, elvégezte a Kommunikáció és PR-tevékenységek mesteri képzést, illetve további képzéseken vett részt a Chartered Institute of Purchasing & Supply és Thunderbird School of Global Management (Glendale, Amerikai Egyesült Államok) intézményekben.

 

Gabriela NeamțuPetrik Béla
Kereskedelmi és logisztikai igazgató

Petrik Béla a Kereskedelem és Logisztika részleg tevékenységét irányítja, felügyeli a romániai értékesítési tevékenységeket (kátya üzletág, nagykereskedelmi üzemanyag – beszerzés és eladás, LPG, bitumen, kenőanyagok és petrolkémiai termékek), de a MOL-csoport stratégiájának és a romániai piaci követelményeknek megfelelően a logisztikai műveleteket és projekteket is, különös figyelmet szentelve annak, hogy a vállalat számára hozzáadott értéket teremtsen. Petrik Béla alapos kereskedelmi tapasztalatra tett szert a ConocoPhillips Magyarországnál, de különösen a MOL-csoportnál. Jelentős mértékben járult hozzá a magyarországi, a lengyelországi és a boszniai MOL értékesítési tevékenységeihez, Kiskereskedelmi és Nagykereskedelmi ügyvezető igazgatóként, illetve Ügyvezető igazgatóként.

×