Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

Egy nagyvállalat irányítása szilárd értékeken, biztos jövőképen, szigorú minőségi feltételeken alapul. Az alábbiakban munkánk legfontosabb alapelveit mutatjuk be.

Jövőképünk és értékeink

Határozott jövőképpel rendelkezünk, szigorú etikai normákat állítottunk fel magunknak, és értékeinkhez következetesen ragaszkodunk - csak így biztosíthatjuk ügyfeleinket és részvényeseinket megbízhatóságunkról.
Tovább

Szabályozás és stratégia

A szabályozási és stratégiai elvek meghatározzák identitásunkat és munkastílusunkat, keretet biztosítva ugyanakkor nemzetközi tevékenységünk számára.
Tovább

Minőségirányítás

A minőségirányítás a szervezet minőségi működését irányító és felügyelő összehangolt tevékenységek összessége. Tanúsított irányítási rendszereink, melyek a minőséghez, a környezethez és a biztonsághoz kapcsolhatók garantálják, hogy folyamataink a szabványokban meghatározottak szerint kezeltek.
Tovább

×