Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

A MOL Románia üzleti modellje a hatékonyságra és növekedésre épül. Jelszónk: a minőség és ügyfeleink hatékony kiszolgálása.

A MOL Románia 1994 óta van jelen a helyi piacon. Az elmúlt 20 évben felvásárolta az AMOCO-, majd a Shell-hálózatát, és ez év februárjában lezárta a romániai ENI hálózat 42, forgalmas útszakaszon lévő benzinkútjának megvásárlását. A tranzakció révén 2015-ben a MOL-csoport mintegy 200 benzinkútból álló hálózattal fog rendelkezni Romániában. A vállalat széleskörű üzleti tevékenységgel rendelkezik az üzemanyag kis- és nagykereskedelemben, a kenőanyag, autóápolási, petrolkémiai termékek és bitumenek eladásában. A zöldmezős beruházásokra és a lehetséges akvizíciókra alapuló terjeszkedési politikának köszönhetően, valamint országos lefedettségének folyamatos bővítése következtében a MOL Románia egyike a legdinamikusabb és legrugalmasabb romániai kőolajtársaságoknak. A vállalat aktív a társadalmi felelősségvállalás terén, országos meghirdetésű pályázati programjait és vállalati önkéntességi programját több civil kezdeményezés is díjazta. A kultúra és sport kiemelt támogatója.

×