Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

A MOL Románia a MOL-csoport egyik leányvállalata, ugyanakkor Románia egyik legjelentősebb olajipari vállalata, több mint 20 éves jelenléttel a hazai piacon. A MOL Románia gazdag termék- és szolgáltatás portfólióval rendelkezik az üzemanyag, kenőanyag, petrolkémiai termékek és bitumen forgalmazása területén. A vállalat 218 töltőállomást üzemeltet, valamint két üzemanyag-lerakatot Mezőtelegden és Gyurgyevóban (Giurgiu), valamint egy LPG terminált Mezőtelegden. A MOL Románia volt az első olyan olajipari vállalat Romániában, amely hűségprogramot indított; a MOL MultiBonus program 2 alkalommal nyert első helyezést a QUDAL romániai hűségprogramokat rangsoroló piackutatásában. 2017-től kezdődően a MOL Románia annak a NEXT-E projektnek része, amely 40 elektromos töltőállomás telepítését célozza. A MOL Románia aktív tagja a romániai közösségeknek egy olyan kiterjedt társadalmi felelősségvállalási platform révén, amely felöleli a Mentor, Gyermekgyógyító, Zöldövezet, Tehetségtámogató és a Jogosítvány a jövőhöz programokat. A körülbelül 250 alkalmazottat foglalkoztató MOL Románia székhelye Kolozsváron van, rendelkezik továbbá irodákkal Bukarestben és Aradon is.

2015-ben a MOL elindította a Fresh Corner projektet. A Fresh Corner révén a vállalat kínálatában nagyobb teret nyer a gasztronómia, valamint az otthonra szükséges termékek bevásárlásának lehetősége. A MOL Románia 218 töltőállomása közül 115-ben egy teljesen felújított térben várjuk ügyfeleinket kávé, gasztronómiai termékek (meleg és hideg szendvicsek, hot-dog, hamburgerek, levesek stb.), friss pékáru és egyéb fogyasztási cikkek kínálatával. A MOL Fresh Corner töltőállomásokon az ügyfelek 26 féle, frissen őrölt kévéból készült, vanília, karamell vagy praliné ízesítésű különlegesség közül választhatnak az önkiszolgáló részen, valamint 19 féle presszókávé alapú különlegesség közül, amelyek zsírszegény (low-fat) vagy koffeinmentes változatban is kaphatók.

Működésünk

A MOL Románia üzleti modellje a hatékonyságra és növekedésre épül. Jelszónk: a minőség és ügyfeleink hatékony kiszolgálása.
Tovább

Történetünk

Az elmúlt több, mint 20 év alatt megerősítettük jelenlétünket a helyi piacon, és az egyik legfontosabb kőolajipari vállalat lettünk.
Tovább

Vállalatirányítás

Egy nagyvállalat irányítása szilárd értékeken, biztos jövőképen, szigorú minőségi feltételeken alapul. Az alábbiakban munkánk legfontosabb alapelveit mutatjuk be.
Tovább

Szakmai Szövetségek

Tovább

×