• A MOL frissdiplomás programjára 2021. április 30-ig lehet jelentkezni a https://mol.hu/hu/karrier/growww/ oldalon
  • A Growww frissdiplomás program remek lehetőség azoknak a pályakezdőknek, akik szeretnék pályafutásukat a régió vezető energiaipari vállalatánál beindítani és maximum egy év szakmai tapasztalattal rendelkeznek.
  • A programra Magyarországról, Lengyelországból, Horvátországból, Szlovákiából, Csehországból, Romániából és Szlovéniából várják a jelentkezőket.

Budapest, 2021. március 17. - Elindult a jelentkezési időszak a MOL-csoport frissdiplomás programjára, a Growww-ra. A sokszínű, 12 hónapos program ideális lehetőség azoknak a pályakezdő fiataloknak, akik elvégezték az egyetemi alap vagy mester képzést, és szeretnék a karrierjüket a régió egyik legnagyobb vállalatánál beindítani.

A MOL-csoport több mint 80 pozíciót kínál a műszaki, üzleti, informatikai, társadalom- és természettudományi területeken. A programba legfeljebb egyéves munkatapasztalattal rendelkezők jelentkezhetnek, akár a budapesti központba, akár a MOL-csoport 6 országban (Lengyelország, Horvátország, Szlovákia, Csehország, Románia, Szlovénia) működő leányvállalataihoz.

Az egyéves program lehetőséget biztosít a fiatal tehetségeknek, hogy megismerkedjenek a MOL-csoporttal, az energiaiparral, és hogy innovatív és friss ötleteikkel vegyenek részt az iparág átalakulásában. A Growwwerek beilleszkedését egy mentor segíti majd, szakmai fejlődésükhöz pedig számos lehetőséget kínál a vállalat.

A MOL kiemelt figyelmet szentel a tehetséggondozásnak, hiszen a vállalat a nemrég megjelent MOL 2030+ stratégiájában is hangsúlyozta, hogy a MOL komplex átalakításának végrehajtásához elengedhetetlen a sokszínű, befogadó vállalati kultúra. A legnagyobb értéket pedig a tehetséges kollégák jelentik, éppen ezért elengedhetetlen egy olyan nagyvállalat számára, mint a MOL, hogy hosszú távon is vonzóvá váljon a tehetségek számára, fejlessze és megtartsa őket.

Az idei Growww programba jelentkezők nagyon izgalmas időszakban csatlakozhatnak hozzánk, hiszen stratégiánk frissítésével komoly feladatok várnak ránk. A világ jóval gyorsabb ütemben változik, mint azt gondoltuk, így nekünk is fel kell gyorsítanunk a vállalat transzformációját. Olyan új üzletágakba lépünk be hamarosan, ahol eddig még nem voltunk jelen, és ezzel új típusú kihívásokra kell felkészülnünk. A legjobb ötletekre és a legjobb kollégákra van szükségünk, akiknek a segítségével hatékonyan valósíthatjuk meg a stratégiánkat. Támogatjuk a fiatal generációt és egyben számítunk rájuk hiszen friss és innovatív szemléletmódjukkal hozzájárulhatnak céljaink megvalósításához. A Growww frissdiplomás programunk már évek óta nagyszerű ugródeszkaként szolgál azoknak a pályakezdő fiataloknak, akik a régió egyik legnagyobb vállalatánál képzelik el a jövőjüket és szeretnék velünk együtt formálni a jövőt ” - mondta Zdravka Demeter Bubalo, a MOL-csoport HR igazgatója.

A Growww programmal kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a https://mol.hu/hu/karrier/growww/ oldalra.

A MOL-csoport integrált, budapesti központú, nemzetközi olaj- és gázipari vállalat, amely 26 000 fős nemzetközi, dinamikus szakembergárdájával több mint 30 országában van jelen, és több mint 100 éves iparági múlttal rendelkezik. A MOL kutatási-termelési tevékenysége a szénhidrogéniparban szerzett több mint 80 évnyi tapasztalatra épül. A vállalat változatos portfólióval rendelkezik, amelynek részeként tizenhárom ország olaj- és gáziparában van jelen, közülük nyolcban folytat termelést. A MOL-csoport négy finomítót és két petrolkémiai üzemet működtet integrált ellátásilánc-menedzsment keretében Magyarországon, Szlovákiában és Horvátországban, kiskereskedelmi hálózata pedig közel 2000 töltőállomást számlál Közép- és Délkelet-Európa kilenc országában.