• A MOL Románia két új benzinkutat nyitott, Rozsnyón és Buşteni-ben, így a hálózat töltőállomásainak száma 210-re nőtt
  • A MOL Románia tovább növeli a Fresh Cornerek számát, most már 67 töltőállomáson található ilyen üzlet
  • A vállalat elindította Ízes ősz ajánlatát, amely gondosan kiválasztott termékeket, például quiche-t, francia sajtokat vagy őszi gyümölcsös desszerteket tartalmaz

BUKAREST, 2017. október 5. - A MOL Románia két új töltőállomást nyitott, és folytatja a Fresh Corner koncepció minél több töltőállomásra történő bevezetését. Így a MOL Románia hálózata immár 210 töltőállomásból áll, amelyek közül 67 kúton működik Fresh Corner üzlet. Az egyik új töltőállomás Bușteni Sinaia felőli bejáratánál, a másik pedig Rozsnyón, a helység Brassó felőli bejáratánál található. A befektetések értéke meghaladta az egymillió eurót töltőállomásonként.

Ezzel egyidejűleg a MOL Románia minden töltőállomásán elindult az Ízes ősz (Flavoured Autumn) ajánlat. Az új kínálat választékát kifejezetten az évszak jellegzetességei ihlették. Az Ízes ősz az egészséges tavaszi és a friss nyári kínálatok folytatása, amelyek révén a MOL Románia a különböző évszakokhoz igazított, jól kigondolt választékot kínál ügyfeleinek. A 67 MOL Fresh Corner töltőállomáson az ügyfelek különleges termékeket kóstolhatnak, ilyen például a Pumpkin Latte (sütőtök ízesítésű kávéital), a sonkás quiche Lorraine, háromszögű szendvics omlettel, sajttal és baconnel, brie sajtos és szárított paradicsomos sokmagvas bagett, vagy bécsi kifli prosciuttóval és szárított paradicsommal. A siető utazók számára készítettünk egy speciális elemózsia-csomagot, amelybe szőlőt, diót, brie sajtot, grissini-t és sonkát tettünk. A gasztronómiai kínálatot desszertek egészítik ki, például diós és szilvalekváros joghurtok, vagy frissen mosott szőlő.

"Az ügyfeleink körében igen népszerű Fresh Summer ajánlat folytatásaként érkezik az Ízes ősz, hogy a MOL Románia töltőállomásainál az autósoknak olyan szolgáltatás- és termékválasztékot kínáljunk, amely igazodik dinamikus életstílusukhoz. Megfigyeltük, hogy ügyfeleink egyre nagyobb fontosságot tulajdonítanak az élelmiszerek frissességének, valamint a különleges ízkombinációknak. Ezt figyelembe véve, valamint az állandóan mozgásban lévők igényeit kielégítendő indítjuk el az Ízes ősz ajánlatot." – mondta Borvíz Levente, a MOL Románia kiskereskedelmi vezetője.

A Fresh Corner-ben kapható termékek minőségi alapanyagokból készülnek, amelyeket a vállalat igyekszik minél nagyobb mértékben helyi termelőktől beszerezni. A szezonális ajánlat mellett a MOL Fresh Corner töltőállomásokon az ügyfelek több mint 20 féle kávékülönlegesség közül választhatnak, amelyek zsírszegény (low-fat) vagy koffeinmentes változatban is kaphatók.
A Fresh Corner projektet a MOL-csoport indította el 2015-ben. Ez egy olyan projekt, amely révén a vállalat kínálatában nagyobb teret nyer a gasztronómia, valamint az otthonra szükséges termékek bevásárlásának lehetősége. Jelenleg a MOL 67 romániai benzinkútján, Közép- és Kelet-Európa-szerte pedig összesen 350 töltőállomásán működik Fresh Corner. A gasztronómiai kínálaton kívül a MOL Románia hálózatában 37 kúton működik autómosó is, 86 töltőállomáson van LPG-töltő, 5 rendelkezik gyermekek számára külön kialakított térrel, valamint 16 töltőállomás állatbarát.
Idén októbertől a MOL bevezet egy megújított üzemanyag-választékot, amely kimagasló védelmet nyújt a belső égésű motorok számára. Az új és továbbfejlesztett EVO üzemanyagcsalád elérhető a hálózat valamennyi töltőállomásán, ugyanazt a kiváló minőséget biztosítva az autósoknak mindenhol. A különleges adalékanyagnak köszönhetően az új EVO üzemanyagok hatékonyabb védelmet nyújtanak a lerakódásokkal szemben, óvják a motor alkatrészeit a korróziótól, és tisztán tartják az üzemanyagrendszert.

Sajtókapcsolat:

Felméri Erzsébet