Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți structura și conținutul paginilor noastre de internet, experiența ta ca vizitator și pentru a-ți transmite mesaje de publicitate cat mai relevante. Făcând click pe butonul "Accept" îți exprimi acordul cu politica de cookies a molromania.ro pe acest dispozitiv, în cazul în care setările tale nu le dezactivează.

ACCEPT
Facebook Linkedin Instagram

 

Közlekedésbiztonsági Platform

A platform célja, hogy összehangolja a hatóságok, valamint a közlekedésbiztonság területén tevékenykedő szakértők és nem kormányzati szervezetek munkáját, annak érdekében, hogy közösen tudatosítsák Romániában a biztonságos közlekedés fontosságát.

A MOL Románia több mint 25 éve jelen van a román piacon. Ezalatt egy fenntartható növekedési stratégiára építve vált a helyi gazdaság egyik legnagyobb vállalatává, miközben aktívan részt vesz a romániai helyi közösségek életében.

A biztonság számunkra elsődleges szempont, legyen szó az alkalmazottjainkról, az ügyfeleinkről vagy a partnereinkről.

Az egészségügyet, az oktatást, a sportot és a környezetvédelmet felölelő, hosszú távú és átfogó társadalmi felelősségvállalási programok révén a MOL Románia megbízható partner a romániai közösségek számára. A MOL Románia által működtetett öt hagyományos társadalmi felelősségvállalási program – Mentor, Gyermekgyógyító, Zöldövezet, Tehetségtámogató és a Jogosítvány a jövőhöz – eddig több mint 260.000 kedvezményezettet és résztvevőt összegzett, miközben több mint 4,8 millió euró finanszírozásban részesültek.

Társadalmi felelősségvállalási stratégiánk alapja az olyan megoldások azonosítása, amelyek a valódi szükségletekre reagálnak, javítanak az emberek életminőségén, elismerést nyújtanak a teljesítményeikért és hozzájárulnak egy tisztább környezet létrehozásához. A MOL Románia a társadalmi felelősségvállalási programok úttörőjének számít, így számos platformunk és tevékenységünk nemcsak hagyománnyá, de a megbízhatóság és a folytonosság mintájává is vált.

Küldetés

Partnereinkkel közösen segítséget nyújtunk abban, hogy mindenki tudatosítsa, milyen hatásai lehetnek a cselekedeteinek a közúti közlekedés során. Mindenkit arra ösztönzünk, hogy a forgalomban fokozottan figyelve előzze meg a baleseteket.

Célunk, hogy folyamatos tájékoztatással és oktatással járuljunk hozzá a halálos balesetek számának csökkentéséhez. Ennek érdekében országos szintű oktatási programokat és közlekedésbiztonsági kampányokat indítunk a média és a töltőállomásaink részvételével.

×